Banner 980x90

Vidzemē vīrietis krīt uz ielas un izmezģī plecu

Pagājušā diennaktī mediķi snieguši palīdzību vairākiem cilvēkiem, kuri guvuši apsaldējumus, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Kurzemē mediķu brigāde uz ceļa pamanījusi 43 gadus vecu vīrieti, kuram konstatēta ķermeņa atdzišana, abu ceļu un augšstilbu virspusēji apsaldējumi. Savukārt Rīgā 57 gadus vecs vīrietis apsaldējis pēdas. Viņš ar dziļo audu bojājumiem nogādāts slimnīcā.

Iespējams, abi vīrieši bijuši alkohola reibumā.

Vakar mediķi snieguši palīdzību arī diviem cilvēkiem, kuri traumas guvuši pakrītot uz slidenām ielām. Rīgā kājas lūzumu guvis 42 gadus vecs vīrietis, savukārt Vidzemē 66 vecs vīrietim konstatēts pleca locītavas izmežģījums.

Kopumā pagājušajā diennaktī NMPD saņēmis 1282 izsaukumus, no kuriem 218 bija saistīti ar traumām

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)