Banner 980x90

Vidzemē darbu sāks valsts apmaksāts bērnu neirologs

SIA "Valmieras veselības centrs" no pirmdienas, 20.oktobra, atkal būs pieejams bērnu neirologs, kurš sniegs valsts apmaksātu aprūpi, aģentūru LETA informēja veselības centrā.

Kā ziņots, Vidzemes reģionā vienīgā strādājošā sertificētā bērnu neiroloģe Baiba Treija neapmierinošu darba apstākļu dēļ no 1.jūlija nolēmusi atstāt darbu "Valmieras veselības centrā", kurā viņas sniegtos pakalpojumus bērniem apmaksāja valsts, un sākusi darbu citā veselības centrā, kur viņas pakalpojumi pieejami par maksu.

"Valmieras veselības centrs" ir vienīgā ārstniecības iestāde Vidzemē, ar kuru Nacionālais veselības dienests (NVD) šogad noslēdzis līgumu par bērnu neirologa pakalpojuma nodrošināšanu, un septembra beigās dienesta rīcībā nebija informācijas, vai centra vadība ir pieņēmusi darbā citu bērnu neirologu.

Veselības centra vadība izsūtījusi plašsaziņas līdzekļiem paziņojumu, kurā norāda, ka no 20.oktobra bērniem būs iespēja saņemt valsts apmaksātas konsultācijas pie bērnu neiroloģes Aleksandras Feļtinas no Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas.

Uz pieņemšanu var pieteikties arī pieaugušie, jo ārste ir sertificēta arī kā pieaugušo neirologs.

Ārstes pamatdarbavieta ir Bērnu klīniskās universitātes slimnīca Rīgā, Vienības gatvē un Gaiļezerā.

Slimnīcas preses pārstāvji aģentūrai LETA nezināja teikt, cik bieži neiroloģe būs pieejama. Tas kļūs skaidrs, kad ārste sāks strādāt. Tikmēr veselības centra reģistratūra informēja, ka pieraksts pie ārstes uz 20.oktobri jau ir noslēdzies un šobrīd nav zināms, kad daktere centrā būs pieejama nākamo reizi. To viņa pateikšot šodien, tāpēc tos, kuri konsultāciju ārstes pirmajā darba dienā nav rezervējuši, reģistratūras darbinieki aicina to pieteikt šodien pēcpusdienā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)