Banner 980x90

Uzticams uzkopšanas serviss

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Ikviens no mums vēlas dzīvot tīrā un sakoptā vidē, lai arī skaidrs, ka apkārtnes uzturēšana teicamā kārtībā bieži vien prasa ne mazums pūļu. Mūsdienu straujais dzīves ritms ieviesis korekcijas ne tikai daudzās darbavietās, bet arī mājsaimniecībās – arvien vairāk cilvēku rūpes par tīrību uztic profesionāļiem. 

Daudzi ir sapratuši, ka uzticams uzkopšanas serviss ļaus ietaupīt laiku un mazinās rūpes par ikdienas darbiem. Turklāt šobrīd tā vairs nav tik liela greznība, lai to nevarētu atļauties.

Meklējot profesionālu servisu, svarīgi izvēlēties tādu, kas darbojas klientu interesēs, nodrošinot pakalpojuma kvalitatīvu izpildi. Uzticams uzkopšanas serviss spēs pierādīt ne vien savu kompetenci, bet darbu paveiks ar augstu atbildības sajūtu.

"Lucida" – atbildība un kvalitāte
Ja arī Jums nepieciešama palīdzība mājokļa, biroja vai teritorijas uzkopšanā, vērts ieskatīties apsaimniekotāja "Lucida" piedāvājumā. "Lucida" ir pilna servisa namu apsaimniekošanas uzņēmums, un uzkopšanas serviss ir viena no tā darbības sfērām. Servisā strādājošie profesionāļi piedāvās vislabākos risinājumus gan uzņēmumiem, gan privātpersonām, nodrošinot darba un izmaksu efektivitāti.
Uzkopšanas serviss "Lucida" spēj nodrošināt plašu pakalpojumu klāstu. Savlaicīgi un ar atbildību tiek veikta
- regulāra mājokļu un biroja telpu uzkopšana;
- telpu uzkopšana pēc svinīgiem pasākumiem un remontdarbiem;
- apkārtējās teritorijas uzkopšana un labiekārtošana;
- logu mazgāšana;
- būvgružu izvešana.

Daudzveidīgs pakalpojumu klāsts
Uzņēmumā strādā vairāku jomu speciālisti, klientiem nodrošinot daudzveidīgu pakalpojumu klāstu. Papildus jau minētajam piedāvājumam pieejami arī elektriķa, santehniķa, dārznieka un apsardzes servisa pakalpojumi. Tiek īstenoti arī dažādi speciālie darbi, piemēram, grīdas vaskošana, jumtu, mēbeļu un paklāju tīrīšana. 

"Lucida" būs laba izvēle arī tad, ja plānojat remontdarbus, vajadzīga palīdzība pārvācoties, nepieciešams kvalitatīvs darba apģērbs vai vēlaties nomāt atkritumu konteinerus. "Lucida" nodrošina pilna servisa ēku apsaimniekošanu – uzticot šo pienākumu profesionāļiem, varēsiet būt pārliecināts par savu un līdzcilvēku drošību un komfortu.

"Lucida" – tas ir uzticams uzkopšanas serviss. Izvēloties servisa pakalpojumus, nevajadzēs rūpēties par nepieciešamā  inventāra nodrošināšanu. Ierodoties pie klienta, uzkopšanas servisa darbiniekiem līdzi ir piemērotākie tīrīšanas līdzekļi, kā arī cits aprīkojums uzticēto darbu veiksmīgai īstenošanai. 

Rūpes par tīrību mājoklī vai darbavietā uzticiet "Lucida" komandai, un Jums būs vairāk brīva laika atpūtai. Ar pilnu pakalpojumu klāstu iepazīstieties uzņēmuma mājaslapā Lucida.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)