Banner 980x90

Stūra dīvāni ietaupīs vietu Jūsu mājoklī

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Lai pilnvērtīgi izmantotu un maksimāli palielinātu dzīvojamās telpas platību, rūpīgi jāizsver mēbeļu novietojums. Protams, var atteikties no atsevišķām mēbelēm, bet pastāv arī efektīva alternatīva – nomainīt liela izmēra mēbeles uz tādām, kas vienlaikus ietaupa vietu un ir funkcionālas, piemēram, stūra dīvāni ar paplašināmu guļamzonu var būt alternatīva gultai.

Izmantojiet priekšrocības un iegūstiet papildus ērtības
Salīdzinot ar klasiskajiem dīvāniem vai gultām, stūra dīvāni izceļas ar vairākām priekšrocībām, kur viena no nozīmīgākajām ir plaša veļas kaste, kurā novietot, piemēram, gultasveļu un segu, ziemas sezonas drēbes, retāk izmantotus galdautus, pat aizkarus vai lasāmvielu, kuru žēl izmest. Kā ietilpība, tā arī dīvāna konfigurācijas iespējas ir priekšrocības, salīdzinot ar klasiskajiem dīvāniem:
- iespēja novietot to gan labajā, gan kreisajā istabas stūrī, mainot dīvāna konfigurāciju;
- roku, kāju vai muguras balsti ir izgatavoti no augstvērtīga koka vai pārvilkti ar izturīgu mēbeļu audumu;
- komplektā iekļauti dekoratīvie spilveni ar rāvējslēdzēju un maināmiem pārvalkiem.

Mainiet dīvāna izskatu pēc saviem ieskatiem
Tā kā mājokļu interjeri un klientu vēlmes ir dažādas, ražotāji rūpējas, lai ikvienam būtu pieejami stūra dīvāni ar iespējām tos konfigurēt. Pašlaik ir plašas iespējas mainīt izvēlētā dīvāna dizaina un tehniskos parametrus, piemēram:
- mainīt auduma krāsu un biezumu dažādās dīvāna daļās;
- izvēlēties cita veida atsperes dīvāna sēžamajai daļai;
- uzstādīt nolaižamu glāžu turētāju;
- izvēlēties roku un kāju balstus vai tikai vienu no tiem.

Gultas vai klasiskā dīvāna nomainīšana pret stūra dīvānu paplašinās Jūsu iespējas radošāk iekārtot mājokli. Tāpat vērts atcerēties, ka jaunākās tehnoloģijas atsperu bloku izgatavošanā nodrošina tikpat kvalitatīvu miegu kā guļot gultā.

Izvēlieties sadarbību ar profesionāļiem
Stūra dīvāni ir pieejami lielākajā daļā mēbeļu veikalu, bet labi stūra dīvāni – tikai pie profesionāļiem. Tie piedāvā ikvienam klientam tādu dīvānu, kuru lietotu paši. Profesionāls un uzticams interneta veikals Hansapost.lv būs labs sabiedrotais mēbeļu iegādē, jo 17 gadu ilgā pieredze dīvānu, dīvāngultu un stūra dīvānu tirdzniecībā Igaunijā un Latvijā nodrošina vairākas priekšrocības:
- iespēja iegādāties kvalitatīvus un izturīgus stūra dīvānus;
- dīvānu konfigurācijas iespējas; 
- katrai precei ir noteikta 2 gadu garantija;
- tiek piedāvāta izvēlētās preces piegāde uz klienta mājas adresi.

Atsvaidziniet sava mājokļa interjeru ar Hansapost.lv jau tagad, jo stūra dīvāni, ko iegādāsieties, sagādās prieku un jaunu komforta pieredzi ne tikai Jums, bet arī Jūsu tuviniekiem un draugiem!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)