Banner 980x90

Nojauc Alūksnes pašvaldības aģentūras "ALJA" ēku

Valmiera, 24.maijs, LETA. Alūksnes Pilssalas Multifuncionālās servisa ēkas būvniecības laikā uzsākta pašvaldības aģentūras "ALJA" vecās ēkas demontāža, aģentūru LETA informēja Alūksnes novada pašvaldība.

Šobrīd būvniecības objektā rit sēdzonas izbūve. Tāpat objektā tiek izbūvēti arī vājstrāvas un ārējie elektroapgādes tīkli. Turpinās darbs pie pārsegumu armēšanas un betonēšanas, kā arī uzsākta iekšējo starpsienu apšūšana ar ģipškartonu.

Jaunā servisa ēka aizstās līdzšinējo pašvaldības aģentūras "ALJA" ēku un kalpos aģentūras vajadzībām. Ēkā atradīsies biroja un tehniskās telpas, savukārt daļa telpu tiks piedāvātas nomā uzņēmējiem.

Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansējums pašvaldībai piešķirts specifiskā atbalsta mērķa "Palielināt privāto investīciju apjomu reģionos, veicot ieguldījumus uzņēmējdarbības attīstībai atbilstoši pašvaldību attīstības programmās noteiktajai teritoriju ekonomiskajai specializācijai un balstoties uz vietējo uzņēmēju vajadzībām" ietvaros.

Projekta "Multifunkcionālas servisa ēkas izbūve Pilssalā" kopējās izmaksas sastāda 854 158 eiro, no kurām Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansējums ir 227 082 eiro, bet pašvaldības līdzfinansējums 627 076 eiro.

Multifunkcionālās ēkas būvniecības darbus Pilssalā veic uzņēmums SIA "Latvijas energoceltnieks".

"Firmas.lv" informācija vēsta, ka SIA "Latvijas energoceltnieks" 2015.gadā nopelnīja 956 820 eiro un sasniedza 33,8 miljonu eiro apgrozījumu. Uzņēmumā strādā 366 darbinieki.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)