Banner 980x90

Minirallija "Marienburga" laikā gaidāmi satiksmes ierobežojumi

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Sestdien, 13.augustā Alūksnes novada teritorijā notiks minirallijs "Marienburga 2016". Tā laikā Alsviķu, Annas un Jaunalūksnes pagastu ceļos būs satiksmes ierobežojumi, pilsētas informācijas portālu Aluksne24.lv informē Alūksnes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Evita Aploka.

Minirallijs "Marienburga 2016" Alūksnes pusē norisināsies jau ceturto gadu kārtas. Šogad sacensību dalībnieki spēkiem mērosies trīs ātrumposmos, kuri katrs tiks izbraukti divas reizes.

Pirmais un ceturtais ātrumposms būs Alsviķu pagastā, tas sāksies aptuveni 1 kilometru aiz Celenskiem grants karjera virzienā un turpināsies līdz karjeram ar finišu aiz tā teritorijas. Ceļš vispārējai kustībai 13.augustā būs slēgts no plkst.10.30 līdz plkst.14.40.

Otrais un piektais ātrumposms Šarapi 1 – Pūces – Zivjaudzētava – Gaigaļi – Kušķi 3 savukārt atradīsies Annas pagastā. Šeit ceļš pārējiem satiksmes dalībniekiem būs slēgts no plkst.11.00 līdz plkst.15.10.

Savukārt trešais un sestais ātrumposms Vaļņi – Šķilderi – Paideri – Gundegas notiks Jaunalūksnes pagastā. Šis ceļš vispārējai kustībai būs slēgts no plkst.11.20 līdz plkst.15.30.

Plašāka informācija par miniralliju "www.4rati.lv".

Pasākumu organizē biedrība "Autosporta klubs "Alūksne" sadarbībā ar Latvijas Automobiļu federāciju un Alūksnes novada pašvaldību. Pasākumu atbalsta kokogles MARIENBURG CHARCOAL, kuras ražo SIA "KRK Vidzeme", kā arī "ZB auto".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)