Banner 980x90

Ļaujies jautrībai, ko sniedz lāzerpeintbols!

Foto: Pixabay / PublicDomainPictures
Foto: Pixabay / PublicDomainPictures
Vai esi kādreiz iztēlojies sevi asa sižeta filmas scenārijā – kā būtu lavīties pretī ienaidniekam vai tiešā uzbrukumā doties tam virsū? Pateicoties mūsdienu tehnoloģijām Tu vari šo fantāziju pārvērst realitātē, turklāt nesāpīgā un nekaitīgā veidā! Jautāsi kā? Pavisam vienkārši – dodies uzspēlēt lāzerpeintbolu! Šī spēle ļaus izpausties Tavam sacensības garam, izlādēt negatīvās emocijas un jautri pavadīt laiku lieliskā gaisotnē. To, kas ir lāzerpeintbols un kur to vari spēlēt, uzzini šajā rakstā! 

Īsumā par spēli
Lāzerpeintbols (lazer peintbols) jeb lāzertags ir spēle, ko spēlē ar ieročiem, kas raida infrasarkanos starus. Spēles noteikumi ir līdzīgi kā peintbolā – trāpīt vienam pa otru, tādā veidā gūstot uzvaru, tikai atšķirībā no tā, lāzerpeintbols nav sāpīgs, Tu sajutīsi vien vibrāciju. Līdz ar to nav nepieciešamības tērpties aizsargtērpos (ja vien nav tādas vēlmes) un spēli droši var spēlēt arī bērni. 

Kur to var spēlēt?
Šo jautro pieredzi iespējams gūt tepat Rīgā – izklaides parkos "GUNSnLASERS"! Īpaši apmācīti instruktori parūpēsies, lai Tava spēles pieredze būtu pozitīva un atmiņā paliekoša! 

Lāzerpeintbola spēle "GUNSnLASERS" parkos būs piemērota ikvienam, jo:
• spēlē var piedalīties dalībnieki no 4 gadu vecuma;
• saņemot trāpījumu, nerodas zilumi;
• nav jāmaksā par lodēm un šāvienu skaits ir neierobežots;
• trāpījuma gadījumā lāzerpeintbola noteikumi ļauj dzīvību atgūt bāzē un nav jāgaida spēles beigas;
• ierocis izslēgsies pēc pretinieka trāpījuma, tāpēc krāpties nebūs iespējams;
• spēles tiek padarītas vēl aizraujošākas, izmantojot speciālu aprīkojumu, piemēram, imitētas granātas un bumbas, kas jāatmīnē vai jāuzstāda;
• katrs spēles dalībnieks pēc spēles saņems diplomu ar saviem rezultātiem.

Lāzerpeintbols ir ne vien aizraujoša brīvā laika aktivitāte, bet arī laba ideja, kā pavadīt dažādus svētkus.

Pievieno svētkiem adrenalīna noti! 
"GUNSnLASERS" komanda ir sagatavojusi aktivitātes vairākiem īpašiem pasākumiem. Tādiem kā: 
bērnu ballītes – pieredzējis pasākuma vadītājs gādās par to, lai pasākums būtu izdevies, dodot bērniem interesantus uzdevumus un misijas. Vadītājs arī pamācīs bērnus labāk spēlēt un nodemonstrēs jaunas stratēģijas. Spēlēt varēs ne tikai bērni – arī vecāki varēs iejusties kaujinieku ādā;
dzimšanas dienas svinības – spēles laikā tiks izspēlētas misijas ar dažādiem papildu līdzekļiem, piemēram, bumbām, karogiem un gudrajiem kontrolpunktiem. Pēc spēles ar draugiem varēsiet saņemt savu statistiku un noskaidrot, kurš no jums ir snaiperis un kurš – kamikadze. Lāzerpeintbola spēli varēsi sarīkot, kad vien vēlies – pat nakts melnumā –, kā arī pasākuma gaitā būs iespējams izmantot dūmu sveces, kas piešķirs īpašu svinību noskaņojumu;
vecpuišu ballītes – šis pasākums būs negaidītu pavērsienu un intrigu pilns. Un vakara vaininieks – vecpuisis – būs ne vien galvenais viesis, bet arī galvenais mērķis;
vecmeitu ballītes – īpaši piemeklēti uzdevumi un spēles stratēģijas nodrošinās neaizmirstamu pasākumu un neparastu vecmeitu ballīti;
korporatīvie pasākumi – spēle būs ne vien izklaidējošs pasākums, bet arī efektīvs veids, kā saliedēt komandu! 

Katrā spēles norises vietā ir labiekārtotas vietas pasākuma turpināšanai – līdzi jāpaņem vien savas uzkodas! 

Ienirsti piedzīvojumu pasaulē īpašos laukumos!
Lāzerpeintbolu iespējams spēlēt gan iekštelpās, gan āra laukumos. 

"GUNSnLASERS" piedāvā vairākas spēles vietas Rīgā: 
• Andrejsalā (bijušās Rīgas Elektrospēkstacijas teritorijā) – izgaismoti 2 āra laukumi ar kopējo platību vairāk nekā 14 000m²;
• Mežaparkā (bijušajā PSRS militārajā bāzē) – 5 āra laukumi ar kopējo platību ap 3ha;
• Juglā (vēsturiskajās Juglas manufaktūras ceha telpās) – izgaismoti iekštelpu laukumi ar vairāk nekā 4200m² lielu platību.

Uz parkiem ir viegli nokļūt ar sabiedrisko transportu, tāpat visos ir pieejamas bezmaksas autostāvvietas.

Šie piedāvātie laukumi nebūt nav vienīgās vietas, kur spēlēt lāzerpeintbolu. Ja Tev padomā ir kāda īpaša spēles vieta vai arī gribi savas svinības papildināt ar lāzerpeintbolu, bet tās tiek rīkotas citur, neuztraucies – "GUNSnLASERS" komanda var doties izbraukumā pie Tevis! Piedāvājumā ietilpst laukuma izveide, aprīkojuma nodrošināšana un transports, kā arī spēles instruktora pakalpojumi un rezultātu izdruka. Plašāku informāciju par spēlēm meklē mājaslapā gunsnlasers.lv vai raksti uz e-pastu: info@gunsnlasers.lv!

Varbūt vēlies peintbola maču?
"GUNSnLASERS" parkos iespējams spēlēt ne tikai lāzerpeintbolu, bet arī peintbolu ar krāsu lodītēm. Peintbola spēles būs drošas, jo parki ir iekārtoti atbilstoši standartiem, kā arī instruktors pirms spēles visus dalībniekus informēs par noteikumiem. Turklāt ir iespējams noregulēt šāviena stiprumu.

Arī peintbolam ir pieejamas vairākas spēles variācijas – varat spēlēt komandā vai katrs pats par sevi, kā arī izspēlēt dažādas misijas. Līdzīgi kā lāzerpeintbolam, arī šeit "GUNSnLASERS" komanda ir sagatavojusi aktivitātes dažādiem svētkiem.

Labi izplānotas spēles Tev ērtā laikā!
"GUNSnLASERS" izklaides parku kvalitatīvais aprīkojums un lielā pieredze pasākumu organizēšanā nodrošinās izdevušos pasākumu! Atsaucīgais kolektīvs palīdzēs Tev sarunāt piemērotākos spēles laikus un vietas. Piesaki spēli mājaslapā vai zvani uz tālruni 220 67 621 un gūsti aizraujošu pieredzi! Lai uzvar veiklākais!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)