Banner 980x90

Kā pieteikties aizdevumam "Kredits7"?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Pareizi rīkoties ar savām finansēm ir liela māka un ieguvums. Lai vai cik precīzi tiktu saplānots ikmēneša budžets, savas korekcijas tajā var ieviest negaidīti tēriņi. Ja tie sagādā galvassāpes, tad steidzami jāmeklē problēmas risinājums. Mūsdienās arvien populārāki kļūst īstermiņa aizdevumi internetā jeb ātrie kredīti. Ja vēl nezini, kā tie darbojas, tad ir vērts ar šo aizdevuma veidu iepazīties tuvāk.

Ātrais kredīts – aizņemšanās soli pa solim
Kā piemēru minēsim aizdevēju "Kredits7", kas jau vairākus gadus īstajā brīdī sniedz finansiālo palīdzību Latvijas iedzīvotājiem. Ar ko jāsāk? Tev jānodrošinās ar interneta pieslēgumu un jāapmeklē aizdevēja mājaslapa. Tur galvenās lapas kreisajā stūrī ieraudzīsi aizdevuma pieteikuma formu, kurā būs jāizvēlas – saņemt ātro kredītu vai ilgtermiņa. Tas ir atkarīgs no vajadzīgās naudas summas. 
 
Ilgtermiņa kredīta gadījumā aizdevuma naudas summa būs lielāka nekā īstermiņa. Vari brīdi apdomāties uz izdarīt savu izvēli, jo nepieciešamā naudas summa un vēlamais aizdevuma termiņš būs jānorāda turpat pieteikumā. Kad tas ir izdarīts, jānospiež poga "Reģistrācija". Attiecīgi – tur jānorāda visa prasītā informācija un viss rūpīgi jāizlasa, kā arī jāiepazīstas ar līguma nosacījumiem. Ja Tevi nosacījumi  apmierina, tad lēmums ir jāapstiprina, prasītajās vietās atzīmējot ķeksīšus ar datora peles palīdzību. Tad atliek tikai veikt simbolisku reģistrēšanās maksu. Proti, Tavs izveidotais kredīta pieteikums tiks izvērtēts tikai tad, kad būsi veicis vienreizējo reģistrācijas 0,01 eiro samaksu ar precīzi norādītu maksājuma mērķi. Kad uzņēmums būs saņēmis maksājumu, Tu saņemsi SMS ar kredīta pieteikuma lēmumu – piešķirts vai noraidīts, kā arī saņemsi lietotāja ID un pagaidu paroli, ar ko varēsi pieslēgties savam profilam "Kredits7" interneta vietnē https://www.kredits7.lv/.
 
Atceries, lai saņemtu aizdevumu pie "Kredits7", jāņem vērā daži nosacījumi:
• kredīts tiek piešķirts personām vecumā no 21 līdz 65 gadiem;
• aizdevumu var saņemt strādājoši cilvēki – ar regulāriem ienākumiem;
• kredīta pieteicējam ir jābūt kontam kādā no Latvijas bankām un aktīvam mobilā tālruņa pieslēgumam;
• aizņēmējam ir jābūt pastāvīgi deklarētai dzīves vietai Latvijas Republikā.
 
Kādiem mērķiem vērsties pēc aizdevuma?
Aizdevums no "Kredits7" būs piemērots dažādu nelielu tēriņu segšanai. Lai gan parasti klienti nenorāda, kādam nolūkam ņem kredītu, pieredze rāda, ka tas ir sadzīves tehnikas remontam vai jaunas iegādei, novēloti saņemtu rēķinu apmaksai, mājokļa labiekārtošanai un pat ceļojuma apmaksai vai dažādu pirkumu pirmajai iemaksai. Atbildīgi klienti aizņemas tieši tādu naudas summu, ko algas dienā (piemēram, pēc pāris nedēļām) varēs atmaksāt.
 
Mūsu aicinājums – ikmēneša kredītmaksājumus veic laikus un, ja neesi drošs par savu ienākumu līmeni, tad apsver vairākkārt, vai kredīts būs Tev piemērotākais risinājums. Aizņemies atbildīgi! Pirms aizņemies, izvērtē savas iespējas atmaksāt aizdevumu. Vēlam veiksmi!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)