Banner 980x90

Ātrais kredīts – nauda 10 minūšu laikā

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Vai atceraties, kā iztērējāt savu pirmo algu? Iemaņas veiksmīga budžeta plānošanā nāk ar laiku, taču no pēkšņām grūtībām nav pasargāts neviens. Reizēm gadās situācijas, kad ir nepieciešams tūlīt pat apmaksāt svarīgu rēķinu, iegādāties medikamentus vai segt īri, bet bankas kontā palikusī summa nav iepriecinoša. Ko darīt, ja līdz algai vēl ir dažas dienas, bet nauda ir vitāli vajadzīga? Tādos gadījumos Tev palīgā nāk ātrais kredīts – pakalpojums, kas var atrisināt īslaicīgas finansiālās grūtības.

Ātrais kredīts – SMScredit.lv izveidots kā alternatīva banku kredītam. Ja Tev ir nepieciešama ne pārāk liela naudas summa, ko varēsi atmaksāt pietiekami ātri, tad nav vajadzības krāt ienākumus apliecinošās izziņas un citus dokumentus. Noformējot tradicionālo kredītu, ne tikai jāsaskaras ar banku birokrātiju, bet arī jāpavada vairākas stundas, sēžot rindā. Tas viss aizņem ļoti daudz laika, tāpēc nav brīnums, ka ātrais kredīts ir ieguvis plašu popularitāti. Lai pieteiktos tam, Tev nepieciešams tikai dators un mobilais telefons.

Aizdevums uz vienu mēnesi no SMScredit.lv
Viens no populārākajiem ātrajiem aizdevējiem Latvijas tirgū ir uzņēmums SMScredit.lv. Tas izsniedz aizdevumus līdz 425 eiro uz laiku līdz 30 dienām. 

Trīs iemesli aizņemties no SMScredit.lv:
- no jauniem klientiem netiek ņemta komisijas maksa – aizņemoties 300 eiro, jāatdod tikpat daudz;
- četri pieteikšanās veidi – tiešsaistē, ar SMS palīdzību, piezvanot pa tālruni vai noformējot pieteikumu Latvijas Pastā vai "Narvesen";
- kredīti tiek izsniegti katru dienu no pulksten 7:00 līdz 24:00.

Lai kļūtu par SMScredit.lv klientu, ir jāizpilda vien dažas prasības. Tev jābūt
- vecumā no 20 līdz 75 gadiem;
- Latvijas pilsoņa vai pastāvīgā iedzīvotāja statusam;
- labai kredītvēsturei – tas nozīmē, ka visi iepriekšējie parādi ir segti.

Bet galvenā, taču vārdos neizteiktā, prasība ir regulāri ienākumi. Ātro kredītu uzņēmumi izdarījuši ļoti daudz, lai padarītu pieteikšanās procesu maksimāli ērtu klientam, un sagaida no aizņēmēju puses tikpat lielu atbildību un sapratni. Ātrais kredīts steidzamo situāciju atrisināšanai. Kredīta atmaksai ir nepieciešami stabili ienākumi. Tas ir pakalpojums cilvēkiem, kuri prot rīkoties ar naudu un neiekļūst parādos, ko nevar atmaksāt.

Ja pietrūkst naudas neatliekamiem maksājumiem, ienāc SMScredit.lv un uzzini vairāk par ātrajiem kredītiem. Aizņemies atbildīgi, izvērtējot savas iespējas kredītu atmaksāt!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)