Banner 980x90

Alūksnes tiesai nodod lietu par 17 ārzemnieku nelikumīgu pārvietošanu pāri valsts robežai

LETA
LETA
Rīga, 29.maijs, LETA. Prokuratūra nodevusi Alūksnes rajona tiesai krimināllietu pret piecām personām par 17 ārzemnieku nelikumīgu pārvietošanu pāri valsts robežai.

Viens no apsūdzētajiem, papildus nelikumīgai personu pārvietošanai, apsūdzēts arī par to, ka piedāvājis kukuli valsts amatpersonai, lai tā, izmantojot savu dienesta stāvokli, nodrošinātu iespēju pārvietot nelegālos imigrantus no Krievijas uz Latviju, aģentūru LETA informēja Ģenerālprokuratūras preses pārstāve Una Rēķe.

Prokuratūra norāda, ka neviena persona netiek uzskatīta par vainīgu, kamēr tās vaina noziedzīga nodarījuma izdarīšanā netiek konstatēta Kriminālprocesa likumā noteiktajā kārtībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)