Banner 980x90

Alūksnes slimnīcu apmeklē Pasaules bankas un Veselības ministrijas pārstāvji

Foto: Evija Trifanova/ LETA
Foto: Evija Trifanova/ LETA
Trešdien, 9.martā Alūksnes slimnīcu apmeklēja Pasaules bankas  pārstāvji Aleksandru Gaina un Evija Dompalma – Linuža, kā arī Veselības ministrijas primārās veselības aprūpes nodaļas vadītāja Marika Petroviča, pilsētas informācijas portālu Aluksne24.lv informē Alūksnes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību sepciālists Druvis Mucenieks.

Vizītes mērķis bija apkopot informāciju Pasaules bankas pētījumam par veselības aprūpi Latvijas reģionos, no kura plānots izstrādāt arī ieteikumus Veselības ministrijai, kā turpmāk veidot politiku un dalīt finansējumu veselības nozarē.

Viesi tikās ar Alūksnes slimnīcas vadību un Alūksnes novada domes priekšsēdētāju Arturu Dukuli, un pārrunāja jautājumus par Eiropas Savienības struktūrfondu piesaisti SIA "Alūksnes slimnīca" vajadzībām, budžeta līdzekļu izlietojumu, kā arī par ieņēmumiem, ko veido pacientu maksa par slimnīcas pakalpojumiem. Pēc tikšanās viesi iepazinās ar Alūksnes slimnīcas telpām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)