Banner 980x90

Alūksnes novada pašvaldība pateicas par skolēnu sasniegumiem

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Otrdien, 24.maijā Alūksnes Kultūras centra mazajā zālē apbalvoja Alūksnes novada bērnus un jauniešus par izciliem rezultātiem mācību priekšmetu olimpiādēs un interešu izglītībā, pilsētas informācijas portālu Aluksne24.lv informē Alūksnes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciālists Druvis Mucenieks.

Saskaņā ar Alūksnes novada pašvaldības noteikumiem Nr.2/2015 "Kārtība par naudas balvas, stipendijas un papildus finansējuma piešķiršanu Alūksnes novada pašvaldības izglītības iestāžu izglītojamiem un pedagogiem" skolu audzēkņi un viņu skolotāji saņēma naudas balvas par sasniegumiem mācību priekšmetu olimpiādēs un interešu izglītībā. Skolēnus Alūksnes novada pašvaldības vārdā sveica domes priekšsēdētāja vietnieki Aivars Fomins un Dzintars Adlers, pašvaldības izpilddirektore Janīna Čugunova, kā arī deputāte Elita Laiva.

Par sasniegumiem mācību priekšmetu olimpiādēs apbalvojumus saņēma Ernsta Glika Alūksnes Valsts ģimnāzijas audzēkņi Veronika Irtiševa, Līga Gradovska, Ernests Mednis, Ziemeru pamatskolas audzēkne Gunda Oja, Alūksnes pilsētas sākumskolas audzēknis Rūdolfs Brahmanis, kā arī Bejas pamatskolas audzēknis Raivis Dāvis Steberis.

Par sasniegumiem skatuves runas konkursā apbalvojumu saņēma Alūksnes Bērnu un jauniešu centra audzēkne Kate Luīze Janka. Par sasniegumiem dziedāšanas konkursos apbalvojumus saņēma Alūksnes Mūzikas skolas audzēkne Paula Pūpola, Bejas pamatskolas audzēknes Elizabete Baldiņa un Tīna Sloģe.

Par sasniegumiem sporta sacensībās apbalvojumus saņēma Alūksnes pilsētas Bērnu un jaunatnes sporta skolas audzēkņi Dita Apsīte, Dairis Golubevs, Patrīcija Marķitāne, Nadīna Tarnovska, Aleksandrs Skuja, Monta Melzoba, Roberts Javorskis, Elvis Kārkliņš, Anastasija Ņedaivodina, Sanita Buliņa, Sandra Buliņa, Kristaps Deksnis, Emīls Pometuns, Aleksandrs Pometuns, Reinis Volbergs, Daniels Kodaļevs un Stīvens Logins.

Par sasniegumiem apbalvojumus saņēma arī skolēnu kolektīvi - Ernsta Glika Alūksnes Valsts ģimnāzijas pūtēju orķestris, Ernsta Glika Alūksnes Valsts ģimnāzijas 10. – 12. klašu vokālais ansamblis un vokāli instrumentālais ansamblis, Alūksnes Bērnu un jauniešu centra Lego robotikas pulciņš, Alūksnes Bērnu un jauniešu centra sitamo instrumentu ansamblis "Djambe beat" un Alūksnes Mūzikas skolas sitamo instrumentu ansamblis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)