Banner 980x90

Alūksnes novada Jaunlaicenes pagastā plāno izveidot industriālo teritoriju

Aluksne24.lv
Aluksne24.lv
Alūksnes novada pašvaldība plāno izveidot industriālo teritoriju Alūksnes novada Jaunlaicenes pagastā, pašvaldības īpašumā "Krautnes", aģentūru LETA informēja Alūksnes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Evita Aploka.

Industriālajā teritorijā plāno ierīkot teritoriju ražošanas/materiālu un produkcijas uzglabāšanas vajadzībām ar jaunu elektroapgādes pieslēgumu. Industriālās teritorijas apjoms būs 0,79 hektāri.

Aploka atklāja, ka projektu plānots realizēt šī un nākamā gada laikā. Uzņēmēji tiks piesaistīti teritorijas nomas tiesību izsolē.

Šobrīd industriālās teritorijas būvniecībai tiek veikts iepirkums, kura rezultātā tiks noskaidrotas būvniecības izmaksas.

Projekts tiks realizēts ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda atbalstu darbības programmas "Izaugsme un nodarbinātība" specifiskā atbalsta mērķa "Palielināt privāto investīciju apjomu reģionos, veicot ieguldījumus uzņēmējdarbības attīstībai atbilstoši pašvaldību attīstības programmās noteiktajai teritoriju ekonomiskajai specializācijai un balstoties uz vietējo uzņēmēju vajadzībām" laikā un pašvaldības finansējumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)