Banner 980x90

Alūksnes novadā izmaiņas satiksmes autobusu maršrutos pārceļ uz maiju

Foto: Ieva Čīka/ LETA
Foto: Ieva Čīka/ LETA

Trešdien, 9.martā, pamatojoties uz pašvaldības rīcībā esošo Valsts SIA "Autotransporta direkcija" Vidzemes plānošanas reģionam nosūtīto vēstuli, četros sabiedriskā transporta maršrutos Alūksnes novadā no 1.marta būs spēkā izmaiņas autobusu kustības grafikā. Pašvaldība precizē, ka izmaiņas maršrutu tīklā tomēr spēkā būs no 1.maija, nevis 1.marta.

Kā pilsētas informācija sportālu Aluksne24.lv informē Alūksnes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Evita Aploka, pašvaldība Valsts SIA "Autotransporta direkcija" noskaidroja, ka sākotnēji izmaiņas koncesija līgumā ar SIA "Sabiedriskais autobuss", līdz ar to arī maršrutu tīklā, bija paredzētas no 1.marta, tomēr vēlāk direkcija ar pārvadātāju vienojušies izmaiņu spēkā stāšanos pārcelt uz 1.maiju.

Līdz ar to izmaiņas maršrutos Alūksne – Jaunzemi – Alūksne, Alūksne – Bērziņi – Alūksne, Alūksne – Dēliņkalns – Korneti – Alūksne, Liepna – Bērzupe – Liepna būs spēkā no 1.maija.

Ministru kabineta noteikumu Nr. 634 "Sabiedriskā transporta pakalpojumu organizēšanas kārtība maršrutu tīklā" 55.punkts nosaka, ka informāciju par izmaiņām sabiedriskā transporta pakalpojumu sniegšanas nosacījumos, tostarp par jauna maršruta vai reisa atklāšanu, maršrutā vai reisā izdarītajiem grozījumiem vai maršruta vai reisa slēgšanu, pārvadātājs 10 dienas pirms izmaiņu stāšanās spēkā paziņo publiski, izvietojot informāciju autoostās, pieturvietās un plašsaziņas līdzekļos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)