Banner 980x90

A2 kategorija – uzdāviniet sev pārvietošanās brīvību!

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Katru rītu uz ceļiem izbrauc ne tikai neskaitāmas automašīnas un sabiedriskais transports, bet arī motocikli. Lai gan tie izskatās smagnēji un grūti pārvaldāmi, iegūt motocikla braukšanas tiesības nav grūti. 

Ja esat izvēlējies par labu mazākiem un ātrākiem transportlīdzekļiem, Jums būs nepieciešama A vai A2 kategorija.

A2 kategorija tuvplānā
A vadītāja kategorija ir attiecināma uz motocikliem, motorolleriem, mopēdiem un citiem motorizētajiem divriteņu transportlīdzekļiem. Šajā kategorijā ir trīs apakškategorijas:
- A1 sniedz tiesības no 16 gadu vecuma vadīt nelielas jaudas motociklu;
- A2 ļauj vadīt vidējās jaudas motociklu, sākot ar 18 gadiem;
- A liecina, ka varat vadīt jebkāda tipa motociklu, kā arī triciklu no 24 gadu vecuma.

Ja nepilngadīgie topošie vadītāji vēl ir retums Latvijā, 18 gadu veci studenti autoskolās ir sastopami kuplā skaitā. A2 kategorija ir laba izvēle jauniešiem, jo
- kursa apjoms ir mazāks un saturs mazliet vieglāks;
- motocikls vai mopēds bieži vien ir pieejamāks personīgais transportlīdzeklis nekā auto;
- mācību cena ir zemāka.

Daudzi jaunieši izvēlas apmācības autoskolā kā dzimšanas dienas dāvanu, bet arī vecākie cilvēki labprāt apgūst papildu braukšanas iemaņas. A2 kategoriju var iegūt:
- pilngadīgas personas;
- bez vadītāja apliecības;
- ar citas kategorijas vadītāja apliecību.

Ja vēl nekad neesat sēdējis pie stūres, Jums nāksies iziet pilnu braukšanas apmācības kursu, bet, ja esat vadītājs ar stāžu, tad teorijas nodarbību skaits var būt mazāks. CSDD pārbaude sastāv no 30 jautājumiem, kam tiek dotas 30 minūtes.

Autoskola, kas apmāca motociklistus
A2 kategorija ir viegli iegūstama, ja vien esat atradis piemērotāko mācību vietu. Autoskolā "Credo" A2 kategorija paredz teorētisko un praktisko apmācību un gala eksāmenu, kas ļaus labāk sagatavoties CSDD pārbaudījumam. "Credo" instruktoru skaits ļauj nodrošināt kvalitatīvas apmācības visu grupu studentiem. Neatkarīgi no tā, kādu braukšanas kategoriju vēlaties iegūt, autoskola "Credo" ir lieliska vieta, kur meklēt zinošus pasniedzējus, modernu autoparku un cieņpilnu attieksmi. Lai kļūtu par "Credo" studentu, ir nepieciešams:
- pieteikties apmācībām autoskolas mājaslapā www.credo.lv;
- veikt pirmo iemaksu ar kredītkarti vai caur internetbanku;
- trīs dienu laikā parakstīt līgumu autoskolas birojā.

Ja gribat kļūt par motocikla vadītāju, vajadzīgās zināšanas varat iegūt autoskolā "Credo"! Piesakieties apmācībām, lai nokārtotu valsts pārbaudi pirmajā piegājienā!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)