Banner 980x90

Valmieras veselības centrā darbu uzsāks bērnu neirologs

Valmieras veselības centrā pacientiem arī turpmāk valsts apmaksāto veselības aprūpes pakalpojumu programmas ietvaros būs pieejams bērnu neirologs, pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja "Valmieras Veselības Centrā".

Valmieras reģiona bērniem sākot ar 20.oktobri Valmieras veselības centrā būs iespēja saņemt konsultācijas pie bērnu neirologa Aleksandras Feļtinas no Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas.

Bērnu neirologa Aleksandras Feļtinas pieredze un zināšanas, kā arī ikdienas prakse pamatdarbavietā Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā Vienības gatvē un Gaiļezerā, ļaus nodrošināt Valmieras reģiona mazajiem pacientiem augstvērtīgāku izmeklēšanas, diagnosticēšanas un ārstniecības procesu, kā arī nepieciešamības gadījumā veicinās sadarbību ar Bērnu klīniskās universitātes slimnīcu.

Uz pieņemšanu pie dr. A.Feļtinas var pieteikties arī pieaugušie, jo ārste ir sertificēta arī kā pieaugušo neirologs.

Pieteikties uz konsultāciju pie bērnu neirologa vai pieaugušo neirologa var zvanot uz reģistratūru pa tālruni 64232318 vai mob.28692800.

Laikā no 2013.gada Valmieras veselības centrā pacientu pieņemšanu ir uzsākuši sekojoši speciālisti:
* Pneimonologs D.Harasimjuka
* Otolaringologs A.Tjunītis
* Neirologs S.Vestermane
* Bērnu alergologs M.Poga
* Kardiologi D. Nītiņa un A.Apšinieks
* Traumatologs A.Skirmanis
* Uztura speciālists G.Bīlande
* Bērnu neirologs A.Feļtina
* Neiroķirurgs R.Mikijanskis

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)