Banner 980x90

Vai Dormeo matracis uzlabo miega kvalitāti?

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Veselīgs miegs ir vitāli svarīgs kā bērniem, tā arī pieaugušajiem. Ja ikdienā guli 8h, tas vēl nebūt nenozīmē, ka Tavs miegs ir kvalitatīvs un ķermenis pilnībā atgūst enerģiju. Dormeo matracis ir ražots tā, lai atbilstu ikviena gulētāja vajadzībām. Kā izvēlēties sev piemērotāko?

Cietu vai mīkstu matraci?
Šis ir būtiskākais jautājums, kāds tiek uzdots, lūkojoties uz plašo matraču piedāvājumu veikalu plauktos. Nereti cilvēki pamostas no rīta, joprojām jūtas noguruši un noveļ vainu uz hronisku uztraukumu un miega trūkumu, ko vienā vai divās naktīs atgūt nevar. Tomēr pie vainas var būt matracis.

Stingrs matracis miega laikā atbalsta tikai smagākās ķermeņa daļas, piemēram, gurnus. Uz šīm vietām tiek radīts spiediens. Savukārt ļoti mīksts matracis rada sāpes mugurkaulā, jo tam nav pietiekami liels balsts.

Putu matrači
Šobrīd īpaši pieprasīti matrači ir tie, kuru sastāvā ir īpašas putas. Tās teicami pielāgojas cilvēka ķermeņa formām, vienmērīgi izlīdzinot spiedienu. Šādos matračos neveidojas baktērijas, tādēļ tie ir draudzīgi arī bērniem un alerģiskiem cilvēkiem. Jo īpaši populāri un cilvēku iecienīti ir Dormeo Memory foam matrači.

Dormeo matracis sniegs patīkamu komfortu, lai Tu izgulētos bez regulāras grozīšanās. Matracim gulētāja ķermenis ir jānotur tā, lai mugurkauls paliktu taisns un stabils. Ja Tu ciet no dažādām muskuļu un mugurkaula sāpēm, pirms ideālā matrača iegādes ieteicams konsultēties ar ortopēdu vai citu ārstējošo ārstu.

​Foto: Shutterstock.com​Foto: Shutterstock.com


Kritēriji, kas atbilst kvalitatīvam matracim
Bez matrača stingrības pakāpes ir virkne kritēriju, kuriem jāpievērš uzmanība, iegādājoties matraci:
• dabiskas sastāvdaļas, kas nekairinās ādu un neizraisīs alerģisku reakciju;
• termoregulācija, lai ziemā būtu silti, bet vasarā nesvīstu;
• noņemams un mazgājams pārvalks, lai gulta vienmēr būtu svaiga un patīkama;
• gaisa caurlaidība, kas nodrošinās teicamu higiēnu.

Dormeo matracis pārsteigs Tevi vēl vairāk – jaunākie modeļi ir ražoti tā, lai to varētu izmantot no abām pusēm, katrā no tām iestrādājot dažādas cietības materiālu. Izdevīgs variants, ja laikam ejot, izmainās Tavas prasības un ķermeņa formas. Tāpat šāds matracis noderēs viesu guļamistabās, ja Tavā mājoklī regulāri viesojas kāds ciemiņš.

Iegādājies internetā!
Arī interneta veikali, piemēram, 1a.lv piedāvā Dormeo matraču – sākot no roll-up līdz pat ortopēdiskiem matračiem, kas ražoti ar inovatīvākajām tehnoloģijām. Iepērcies 24/7 un saņem savu jauno matraci pie mājas durvīm ar kurjera piegādi!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)