Banner 980x90

"Dinamix" izvērtēs iespējas sniegt pakalpojumus ārpus Latvijas

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Apē reģistrētā industriālās spirdzināšanas pakalpojumu sniedzēja SIA "Dinamix" šogad izvērtēs iespējas sniegt pakalpojumus ārpus Latvijas, kā arī tiks strādāts pie jaunu tehnoloģiju un spridzināšanas metožu izstrādāšanas, kas ilgtermiņā nodrošinās uzņēmuma konkurētspēju.

Kā minēts uzņēmuma vadības ziņojumā par 2015.gadu, pērn "Dinamix" bijis viens no līderiem rūpnieciskās spirdzināšanas pakalpojumu sniegšanas jomā Latvijā.

Turpmākajos gados uzņēmums strādās pie meitasuzņēmuma Lietuvā UAB "Sprogdinimas" attīstības. Šobrīd meitasuzņēmums ir saņēmis atļauju spridzināšanas darbu veikšanai Lietuvā, un tiek turpināts darbs pie pārējo likumdošanas noteikto formalitāšu sakārtošanas, lai uzņēmums varētu sākt darbību kaimiņvalstī. "Dinamix" nepieciešamības gadījumā nodrošinās meitassabiedrību ar nepieciešamo finansējumu kreditoru saistību segšanai. Plānots, ka darbību Lietuvā uzdosies sākt tuvāko gadu laikā.

"Dinamix" aizvadīto gadu noslēdzis ar apgrozījuma samazinājumu par 12%, kas sasniedzis 777 041 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Samazinājusies arī uzņēmuma peļņa - ja 2014.gadā tā bijusi 62 335 eiro, tad aizvadītais gads noslēgts ar peļņu 53 034 eiro apjomā. "Dinamix" pērn nodarbinājis deviņus cilvēkus.

Uzņēmuma vadība 2015.gadā gūto peļņu nolēmusi nesadalīt un atstāt uzņēmumā.

SIA "Dinamix" reģistrēta 2007.gadā. Uzņēmums pieder SIA "Mežaudze".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)