Banner 980x90

Kādi bērnu rati ir piemēroti aktīvām ģimenēm?

Foto: 1a.lv
Foto: 1a.lv
Mūsdienās arvien lielāku popularitāti gūst veselīgs dzīvesveids un aktīvā atpūta. 

Tu vari: 
• skriet maratonus;
• nodarboties ar orientēšanās sportu;
• braukt ar velosipēdu;
• regulāri doties ekskursijās uz dažādām vietām;
• brīvajā laikā nūjot – tas viss ir pieskaitāms pie aktīvās atpūtas. 

Nereti gadās, ka topošajiem vecākiem šķiet –piedzims bērniņš un nāksies pārtraukt fiziskās aktivitātes, tomēr mazuļa ienākšanai ģimenē nevajadzētu kļūt par šķērsli aktīvās atpūtas piekopšanai. Ar ko sākt?

Bērnu rati kā atslēga uz piedzīvojumiem
Atliek vien saprast, kuri bērnu rati Tavam dzīvesveidam būtu piemērotākie, un Tu varēsi turpināt nodoties aktīvajai atpūtai kopā ar savu mazo! 1a.lv piedāvā Tev aplūkot dažus iespējamos bērnu ratu variantus, kuri būtu piemēroti attiecīgajiem dzīvesveidiem. Ieskaties un salīdzini ar savējo!

Rīta kross, sieviešu skrējiens vai maratons?
Iedomājies – Tu dzīvo kādā jaukā pilsētas rajonā, apkārt ir sakoptas ieliņas, līdzenas ietves, netālu atrodas parki ar taciņām, sporta un bērnu laukumi. Tu esi iecienījis ikrīta skrējienu pa apkaimi pulksten sešos, kad pilsēta vēl ir mierīga un klusa:
• no savas mājas aizskrien līdz tuvējam parkam;
• izskrien tur esošās taciņas;
• parka vingrošanas vai bērnu laukumā izstaipies, pavingro;
• dodies skrējienā atpakaļ uz mājām, lai varētu uzsākt dienas gaitas.
Tu plāno piedalīties maratonā, tādēļ mēdz arī darba dienas gaitas noslēgt ar nelielu vakara krosiņu. 

Tavā ģimenē gaidāms mazulis, taču tas nenozīmē, ka nāksies atstāt novārtā ierasto ikdienas skrējienu un sapni par maratonu – viss, kas nepieciešams, ir sportam piemēroti bērnu rati! Viedveikala 1a.lv piedāvājumā ir pieejami dažādu stilu moderni sporta rati gan ar paceļamu, gan nolaižamu sēdekļa muguriņu, lai, esot vecāku statusā, varētu turpināt ierastās skriešanas vai skrituļošanas aktivitāte.
Foto: 1a.lvFoto: 1a.lv


Katru mēnesi jauns galapunkts
Lieliska ideja ir katru mēnesi sevi vismaz vienu reizi kārtīgi palutināt. Viens no veidiem, kā to izdarīt – braukt ekskursijā kopā ar ģimeni uz kādu skaistu vietu Latvijā vai ārpus tās robežām. Arī tad, ja ģimenē ir atvasīte, kura vēl pati savām kājiņām neskrien, šī ideja ir īstenojama. Kā? Iegādājoties ērtus bērnu ratus pārbraucieniem ar auto. Bērnu rati "3 in 1" piedāvā iespēju vienus ratus izmantot visām vajadzībām, jo tie, papildus ratu rāmim, sastāv no:
• auto sēdeklīša;
• kulbas;
• sēdratiem.
Ļoti ērti un ekonomiski – iegādājoties vienus šādus ratus, Tu ekskursiju un pārbraucienu laikā ieekonomēsi vietu auto, jo nebūs vajadzības ņemt līdzi kulbu vai sēdratus – 1a.lv piedāvājumā esošie bērnu rati "3 in 1" ir pielāgoti tā, lai uz ratu rāmja varētu piestiprināt auto sēdeklīti, tādēļ pārbrauciena laikā kulbu varēsi atstāt mājās, tās vietā auto bagāžas nodalījumā ieliekot to, ko citādi nāktos atstāt nepaņemtu līdzi vietas trūkuma dēļ.
Foto: 1a.lvFoto: 1a.lv
Nepārspējamā dabas burvība
Varbūt Tev ir pazīstama situācija, kad tiek plānotas uzņēmuma sporta spēles, bet Tev vai kādam Tavam draugam nākas palikt mājās, jo nesen piedzimis mazulis, bet nav brīvai dabai piemērotu bērnu ratu? Vai varbūt Tu dzīvo laukos burvīgā privātmājā, kur:
• rušinies pa piemājas dārziņu;
• dodies pastaigās pa meža takām;
• tuvējā pļavā ej lasīt zāļu tējas;
• pa grants ceļu dodies uz netālo upīti peldēties? 

Varbūt gribētu kopā ar mazuli apmeklēt festivālu vai kādu citu brīvdabas pasākumu? Vai ļoti gribētu aizbraukt uz Salaspils botānisko dārzu, Skrīveru dendroloģisko parku, Laumu dabas parku vai kādu citu skaistu vietu, kur pa celiņiem pastaigājoties baudīt skaņas, smaržas, skatus un dabu? Tad Tev nepieciešami bērnu rati ar lieliem riteņiem. Lielie riteņi atvieglos pārvietošanos pa nelīdzenām, grumbuļainām virsmām, tādējādi padarot Tavu pasākumu apmeklējumu vai pastaigu ērtu, patīkamu un baudāmu.

Viss, ko vajag, un nekā lieka
Ja piekop zaļu dzīvesveidu, tādēļ nepārvietojies ar auto, un ir gaidāms ģimenes papildinājums, 1a.lv iesaka domāt uz priekšu un iegādāties universālus ratus, lai pēcāk nebūtu jāpārmaksā, vispirms nopērkot ratus ar kulbu, bet vēlāk pērkot vēl vienus – sēdratus.

1a.lv viedveikalā pieejami ne tikai "3 in 1", bet arī "2 in 1" bērnu rati, kuru komplektācijā ir ratu rāmis, kulba un sēdrati, taču nav auto krēsliņa. Šis variants ir lieliski piemērots gan zaļās domāšanas entuziastiem, gan ģimenēm, kurām nav pieejams savs spēkrats, tādēļ auto krēsliņš nav nepieciešams. Latvieši ir populāri ar savu praktisko domāšanu, tādēļ bērnu rati "2 in 1" minētajā situācijā būs lielisks risinājums, jo apvieno gan ekonomiju, gan komfortu.
Foto: 1a.lvFoto: 1a.lv
Lai dzīvo aktīvā atpūta!
Mazuļa piedzimšana nav iemesls, lai liegtu sev aktīvo atpūtu, pasākumus brīvā dabā vai dažādus izbraucienus un ekskursijas. 1a.lv bērnu ratu piedāvājums ir tik plašs, ka Tu noteikti atradīsi saviem paradumiem un dzīvesvietai atbilstošāko mazuļa pirmo personīgo transportlīdzekli.

Viedveikals 1a.lv piedāvā ne tikai plašu preču katalogu, bet arī iespēju salīdzināt dažādas preces un to parametrus, bezprocentu līzingu un pat iegādātās preces piegādi līdz Tavām namdurvīm! Apmeklē viedveikala 1a.lv mājaslapu, lai uzzinātu vairāk un veiktu savu lielisko pirkumu!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)