Banner 980x90

Jaunannā atklās modernizētu atpūtas vietu

Valmiera, 17.okt., LETA. Ceturtdien, 20.oktobrī, plkst.13 Alūksnes novada Jaunannas pagastā notiks modernizētas un pilnveidotas aktīvās atpūtas un rekreācijas vietas atklāšana Zaķusalā, aģentūru LETA informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Evita Aploka.

Projektu "Gūsti prieku, aktīvi atpūšoties Jaunannā!" īstenoja biedrība "Interešu centrs "Jaunanna". Tā rezultātā radīti apstākļi, lai veicinātu iedzīvotāju veselīgu brīvā laika pavadīšanu un aktīvu dzīvesveidu.

Projekta laikā Zaķusalā izveidoti un uzstādīti jauni un oriģināli vides elementi - stacionārs āra galda teniss, kāpšanas siena, treniņu siena, kas sastāv no trīs dažāda augstuma pievilkšanās stieņiem, zviedru sienas un virvju režģa, bērnu koordinācijas spēle, kā arī pludmales volejbola laukums.

Projekts tapis Latvijas Mobilā Telefona (LMT) projektu konkursa "LMT Latvijai" laikā.

Atklāšanas pasākumā klātienē piedalīsies projekta autori un īstenotāji no biedrības "Interešu centrs "Jaunanna", LMT, Alūksnes novada pašvaldības pārstāvji, kā arī Jaunannas Mūzikas un mākslas pamatskolas audzēkņi. Visiem klātesošajiem būs iespēja pirmajiem izmēģināt organizētās sportiskās aktivitātēs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)