Banner 980x90

Alūksnes slimnīca: Ministra maiņa neatrisinās hroniskās finansiālās problēmas veselības aprūpē

Aluksne24.lv
Aluksne24.lv
Ministra maiņa neatrisinās hroniskās finansiālās problēmas veselības aprūpē, uzskata SIA "Alūksnes slimnīca" valdes priekšsēdētāja Maruta Kauliņa.

Kauliņa nedomā, ka ministram vajadzēja demisionēt.

LETA jau informēja, ka veselības ministrs Guntis Belēvičs (ZZS) šodien Ministru prezidentam Mārim Kučinskim (ZZS) iesniedzis demisijas rakstu.

Kučinskis viņa demisiju ir pieņēmis, šodien žurnālistiem apstiprināja pats premjers.

Ministru prezidents pavēstīja, ka Belēvičs ir melojis viņam saistībā ar "rindu lietu". Kučinskis pauda nosodījumu Belēviča melošanai, tomēr piebilda, ka nu jau demisionējušais ministrs viņam skaidrojis, ka "kaut kur ticis ierauts". Premjers sacīja, ka šajā gadījumā bija jāizrāda vīrišķība un jāatzīst izdarītais.

Līdz ar Belēviča atkāpšanos veselības ministra pienākumi uz laiku tiek uzticēti satiksmes ministram Uldim Augulim (ZZS). Tomēr premjers pauda, ka iespējami ātrāk ir jāatrod jauns veselības ministrs, jo jābūt drošībai, ka iesāktās reformas nozarē turpināsies. Jaunajam ministram būs jāspēj tikt galā ar valdības rīcības plānā noteikto, sacīja Kučinskis.

Premjers piebilda, ka jau šobrīd notiek veselības ministra amata kandidātu apzināšana, bet Belēviča karjera viņa skatījumā ir beigusies.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)