Banner 980x90

Alūksnes Pilssalas teritorijā būvēs veikparku

Valmiera, 23.nov., LETA. Alūksnes Pilssalas teritorijā par 36 560 eiro plānots izbūvēt veikparku, liecina paziņojums Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Alūksnes novada pašvaldības izsludinātajā konkursā par būvprojekta izstrādi un autoruzraudzību uzvarējis uzņēmums SIA "Nams", ar kuru noslēgts līgums par 36 560 eiro.

Kā liecina Alūksnes pašvaldības izsludinātā konkursa nolikumā pieejamā informācija, veikparkam nepieciešamo infrastruktūru plānots izbūvēt Alūksnes Pilssalā un Alūksnes Muižas parkā. Projektā iekļauta apkalpošanas centra ēkas, koka laipas pie ezera, veikborda torņu/atsaišu pamatu, tualetes izbūve, kā arī apkārtējās teritorijas izgaismošana un labiekārtošana. Ziemas sezonā jaunuzcelto kompleksu plānots izmantot kā ziemas aktīvās atpūtas parku. Projekta mērķis ir veicināt Alūksnes tūrisma infrastruktūras attīstību un tūristu piesaisti Alūksnes novadam.

Kopējais būvprojekta izstrādes laiks paredzēts sešu mēnešu laikā no līguma noslēgšanas dienas, bet būvdarbu izpildes laiks - četri mēneši no būvdarbu sākšanas dienas.

Jau iepriekš ziņots, ka Alūksnes Pilssalas teritorijas attīstības plāns apstiprināts 2011.gadā, un tā īstenošana ir iekļauta Alūksnes novada attīstības programmas 2011.-2017.gadam aktualizētajā Rīcības plānā un Investīciju plānā 2015.-2017.gadam kā prioritāri attīstāmā teritorija ar lielu potenciālo ietekmi uz reģionālās attīstības, vietējās izaugsmes, komercdarbības un nodarbinātības veicināšanu.

Kā liecina portālā "Firmas.lv" pieejamā informācija, uzņēmums SIA "Nams" dibināts 1992.gadā, tā pamatkapitāls ir 3306 eiro. Uzņēmums pieder Sergejam Ņikiforovam (49,27%), Mārim Malahovskim (49,27%) un Uģim Ribam (1,45%). Aizvadītajā gadā SIA "Nams" apgrozījums bija 1 178 215 eiro, bet peļņa - 135 625 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)