Banner 980x90

Alūksnes novadā sāksies Veselības nedēļas aktivitātes

Valmiera24.lv
Valmiera24.lv
No pirmdienas, 23.maija līdz svētdienai, 29.maijam Alūksnes novadā norisināsies ikgadējās Veselības nedēļas aktivitātes, kuru moto šogad ir - "Sportošana visām paaudzēm - veselības atslēga", aģentūru LETA informēja Alūksnes novada domes sabiedrisko attiecību speciālists Druvis Mucenieks.

Pasākumu programma visas nedēļas garumā būs piemērota ikvienai paaudzei. Sportiskas aktivitātes notiks pirmsskolas izglītības iestādēs "Saulīte", "Cālis", "Pienenīte" un "Mazputniņš", kur kopā sportos bērni, vecāki un darbinieki.

24.maijā Pilssalas stadionā no plkst.18.00 uz pilates, zumbas nodarbībām un citām aktīvām nodarbēm visu paaudžu sportot gribētājus aicina aerobikas trenere Ingūna Dovgāne.

25.maijā no plkst.14.99 līdz plkst.17.00 "Stipro dienā Spēka pasaulē" kopā ar sporta kluba vadītāju Ivetu Brikmani notiks visu trenažieru zālē pacelto kilogramu un visu nobraukto un noskrieto kilometru skaitīšana. Aktivitāte notiks sporta klubā "Spēka pasaule", Pils ielā 21A.

26.maijā no plkst.10.30 Alūksnes Pilssalas stadionā notiks Sporta spēles cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, savukārt no plkst.16.30 līdz 18.30 Alūksnes muižas parkā risināsies skriešanas seriāla "Alūksnes pavasaris 2016" sestā un noslēdzošā kārta, kurai šoreiz starts paredzēts peldvietā "Vējiņš".

27.maijā pārgājienā ar nosaukumu "Katram savus kilometrus!" dosies Ernsta Glika Alūksnes Valsts ģimnāzijas 7. līdz 12.klases audzēkņi, bet no plkst.17.00 pie ēkas Ojāra Vācieša ielā 2A notiks nūjošanas dienas "Izmēģini un sāc!" aktivitātes kopā ar nūjošanas instruktori Solveigu Selgu.

28.maijā no plkst.11.00 notiks sportiskas aktivitātes Liepnas pagastā - "Es varu un es daru! Nāc ar mani!". Sportot gribētāji aicināti pulcēties pie Liepnas tautas nama.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)