Banner 980x90

Alūksnē sala dēļ daži bērni nav ieradušies skolā

Aukstuma dēļ trešdien, 6.janvārī, Alūksnes novada skolās kopumā nav ieradušies aptuveni 10 skolēni, aģentūru LETA informēja Alūksnes novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Evita Aploka.

Lielākajā vairumā skolu šī iemesla dēļ nav stundu kavētāju, līdz ar to mācības pilnīgi visās skolās notiek ierastajā režīmā.

Kā ziņots, nākamās divas naktis Latvijā būs vēl aukstākas nekā aizvadītā, aģentūra LETA uzzināja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Ja pagājušajā naktī gaisa temperatūra noslīdēja līdz mīnus 23, mīnus 24 grādu atzīmei, nākamajā naktī zemākā temperatūra būs ap mīnus 25 grādiem.

Savukārt naktī uz piektdienu, 8.janvāri, sals kļūs vēl stiprāks - vietām tas sasniegs arī mīnus 27 grādu atzīmi.

Vislielākā varbūtība ir, ka tik stiprs sals gaidāms valsts austrumu rajonos, taču nevar izslēgt, ka šāda temperatūra tiek sasniegta arī centrālajos rajonos. Kā skaidro sinoptiķi, viss ir atkarīgs no mākoņu daudzuma - stiprāks sals būs vietās, kur debesis skaidrosies.

Pēc šīm divām aukstajām naktīm gaisa temperatūra lēnām paaugstināsies un svētdien, 10.janvārī, lielā daļā valsts teritorijas jau gaidāms atkusnis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)