Banner 980x90

Zvārtavas pilī norisinās starptautisks keramikas simpozijs

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Līdz ceturtdienai, 30.jūnijam Latvijas Mākslinieku savienības muzeja radošajā filiālē Zvārtavas pilī norisinās starptautisks keramikas simpozijs "Dialogs 2016", pilsētas informācijas portālu Aluksne24.lv informē Simpozija kuratore Ženija Loginova.

Latvijas Mākslas akadēmijas un Latvijas Mākslinieku savienības rīkoti starptautiski simpoziji notiek ikgadēji kopš 2001. gada. Simpozija mērķis ir uzturēt kontaktus un veicināt sadarbību starp dažādu valstu māksliniekiem, mākslas pedagogiem un augstskolām. Šogad simpozijā piedalās 25 mākslinieki no Anglijas, Francijas, Turcijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Taivānas, Ukrainas un Latvijas. Programmā paredzēts mākslinieku radošais darbs, pieredzes apmaiņa, paraugdemonstrējumi un meistarklases.

Šī gada tēma ir "Deserts". Simpozija ietvaros tiks radīta instalācija - klusā daba keramikas materiālā. 

Mākslinieku veikumu varēs aplūkot Zvārtavas pils atvērto durvju dienā 29.jūnijā no plkst.11.00 līdz plkst.16.00. Tajā paredzēta svinīga cepļa atvēršana un izstāde pils zālē. Daļa simpozija laikā tapušo darbu papildinās LMS muzeja kolekciju.

30.jūnijā simpozija darbi tiks izstādīti LIDO atpūtas centrā, Krasta ielā 76, Rīgā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)