Banner 980x90

Vapesale24.com – elektroniskās cigaretes, elektronisko cigarešu šķidrumi, sāls nikotīna šķidrumi

Tiekšanās uz nekaitīgāku un taupīgāku dzīvesveidu un vienlaikus nevēlēšanās strauji šķirties no tāda ieraduma kā smēķēšana kalpojuši par galvenajiem iemesliem tādam modernam izgudrojumam kā elektroniskās cigaretes, ko klasisko tabakas izstrādājumu vietā izvēlas jau miljoniem cilvēku pasaulē.

Elektroniskās cigaretes

Tiekšanās uz nekaitīgāku un taupīgāku dzīvesveidu un vienlaikus nevēlēšanās strauji šķirties no tāda ieraduma kā smēķēšana kalpojuši par galvenajiem iemesliem tādam modernam izgudrojumam kā elektroniskās cigaretes, ko klasisko tabakas izstrādājumu vietā izvēlas jau miljoniem cilvēku pasaulē. Elektroniskās cigaretes izgudrotas 2003. gadā; tās ir kompaktas elektroniskas ierīces, kas iztvaiko aromatizētu šķidrumu, kurš var būt gan ar, gan bez nikotīna sastāvā. Atšķirībā no parastajām cigaretēm elektroniskās cigaretes nerada degšanas procesu un neizdala kaitīgus dūmus, novēršot tādu problēmu kā pasīvā smēķēšana. Klasiskā variantā elektroniskās cigaretes sastāv no baterijas jeb akumulatora, ko uzlādē ar mini USB kabeļa palīdzību, rezervuāra jeb kārtridža, kurā tiek iepildīts veipotāja izvēlēts e-cigarešu šķidrums, sildelementa, kas šo šķidrumu uzkarsē, un iztvaicētāja.

Tomēr elektronisko cigarešu klāsts ir tik daudzveidīgs, ka jebkuram veipotājam-iesācējam rodas jautājums – kādas elektroniskās cigaretes ir labākas? Atbilde ir – nav ne labākas, ne sliktākas, ir tikai lietotāja prasībām vairāk vai mazāk atbilstošas. Parasti iesācēji izvēlas visvienkāršākās "Ego" tipa elektroniskās cigaretes, kas pazīstamas kā vape pen jeb, tulkojot uz latviešu valodu, tvaika pildspalvas (vizuāli nedaudz līdzinās pildspalvai). Tās ir ļoti kompaktas, lietošanā vienkāršas un cenas ziņā ekonomiskākais variants. Visbiežāk "Ego" tipa elektroniskās cigaretes iegādājas tie, kas vēlas atmest parasto cigarešu lietošanu. Savukārt, ja ir vēlme pēc lielāka tvaika un intensīvākas smaržas, kā arī retākas akumulatora uzlādes nepieciešamības, piemērota būs vape tipa ierīce jeb Podsystem, ko raksturo lielāka jauda un darbības ilgums. Šādas elektroniskās cigaretes aprīkotas arī ar LED vai OLED displeju, kurā redzams akumulatora uzlādes līmenis, temperatūra, jauda un iztvaikošanas pretestība, ko iespējams pielāgot atbilstoši lietotāja vajadzībām.

Gan iesācējiem, gan pieredzējušiem veipotājiem domātas elektroniskās cigaretes plašā klāstā un par pieejamām cenām iespējams ērti pasūtīt tiešsaistē interneta veikalā vapesale24.com, kas nodrošina pasūtījuma piegādi vienas darba dienas līdz nedēļas laikā.  Interneta veikalā vapesale24.com pieejami arī visi nepieciešamie e-cigarešu aksesuāri, bāzes un aromāti katrai gaumei.

Lasiet vairāk: www.vapesale24.com

Elektronisko cigarešu šķidrumi

Viens no elektronisko cigarešu galvenajiem elementiem, kas veido ieelpojamo tvaiku, ir šķidrums. Elektronisko cigarešu šķidrumi sastāv no destilēta ūdens, bāzes – propilēnglikola (PG) un augu glicerīna (VG) –, kā arī speciāla e-cigaretēm paredzēta pārtikas aromatizētāja. Propilēnglikols ir šķidrākas konsistences šķīdums, ar kura palīdzību e-cigarešu šķidrumi tiek padarīti "garšas" ziņā bagātāki. Augu glicerīnam ir biezāka konsistence un saldena piegarša, ar tā palīdzību elektronisko cigarešu šķidrumi rada intensīvāku jeb kuplāku tvaiku. Tieši propilēnglikols un augu glicerīns ir galvenās vielas, kas kopā ļauj radīt nepieciešamo garšas un tvaika intensitāti. Elektronisko cigarešu šķidrumi var tikt sajaukti, propilēnglikolam un augu glicerīnam veidojot tādu attiecību kā, piemēram, PG 50%/VG 50%, PG 20%/ VG 80%, PG 60%/ VG 40% un tamlīdzīgi. Galvenās īpašības, ar ko savā starpā atšķiras e-cigarešu šķidrumi, ir garša jeb aromāts, biezums un nikotīna daudzums – ir vāji, vidēji un stipri elektronisko cigarešu šķidrumi, kā arī tie var būt bez nikotīna.

E-šķidrumi atšķirībā no tabakas izstrādājumiem nesatur darvu un tūkstošiem citu kancerogēnu vielu, kas rodas tabakas degšanas rezultātā. Tā kā veipošanas laikā nenotiek degšanas process, elektronisko cigarešu šķidrumi tiek uzskatīti par mazāk kaitīgiem cilvēka veselībai. Turklāt e-cigarešu lietošana nerada diskomfortu nesmēķējošiem cilvēkiem, jo neizdala cigaretēm tik raksturīgo nepatīkamo aromātu, kas uzsūcas gan apģērbā, gan interjera priekšmetos. Kas ir ļoti būtiski, e-šķidrumi iztvaikojot nerada pasīvās smēķēšanas risku.

Veipotājiem jeb elektronisko cigarešu piekritējiem kvalitatīvi e-cigarešu šķidrumi daudzveidīgā klāstā pieejami interneta veikalā vapesale24.com. Šeit elektronisko cigarešu šķidrumi atradīsies katrai gaumei, turklāt par pieejamām cenām. Elektronisko cigarešu šķidrumi tiek iepirkti tikai no pārbaudītiem ražotājiem, kas iemantojuši popularitāti un uzticību visā pasaulē.

Lasiet vairāk: www.vapesale24.com

Sāls nikotīna šķidrumi

Pēdējos gados elektronisko cigarešu lietotāju vidū arvien populārāki kļūst sāls nikotīna šķidrumi. Šo šķidrumu pamatā ir nikotīna sāļi – nikotīna forma, ko iegūst no tabakas lapām. Sāls nikotīnam ir sarežģītāks sastāvs – bez paša nikotīna tajā ietilpst arī dažādas organiskās sastāvdaļas, kā rezultātā tiek iegūts šķidrums ar zemāku skābuma jeb pH līmeni. Tieši tādēļ sāls nikotīna šķidrumi, salīdzinot ar tā saucamo "brīvo" nikotīnu, ko satur ierastie e-šķidrumi, nodrošina ātrāku efektu, un nikotīns saglabājas asinīs ilgāku laiku. Šīs īpašības ļauj saīsināt veipošanas jeb elektronisko cigarešu lietošanas laiku, kā arī tieksme pēc nikotīna kļūst retāka. Tā kā sāls nikotīna šķidrumi ir koncentrētāki, būtiski samazinās arī to patēriņš, sniedzot to lietotājam lielāku finansiālo ietaupījumu, turklāt tie ir piemēroti lietošanai pat visvienkāršākajās elektroniskajās cigaretēs ar nelielu kārtridža tilpumu.

Interneta veikalā vapesale24.com sāls nikotīna šķidrumi pieejami plašā sortimentā, lai katrs veipotājs, kas dod lielāku priekšroku tieši šāda veida šķidrumiem, atrastu savai gaumei atbilstošāko. Tāpat kā parastie e-cigarešu šķidrumi, sāls nikotīna šķidrumi pieejami ar visdažādākajiem aromātiem. Piedāvājumā ir kvalitatīvi dažāda tilpuma un stipruma šķidrumi ar zemeņu, arbūzu, ābolu, šokolādes, mentola un citiem aromātiem par saprātīgām cenām. Vapesale24.com tiešsaistes veikalā ir e-šķidrumi tikai no pasaulē zināmiem ražotājiem, kas pierādījuši savu produktu uzticamību un augsto kvalitāti.

Lasiet vairāk: www.vapesale24.com

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)