Banner 980x90

SIA "Demiurg" – jumti, jumta segumi un noteksistēmas 

Jumti – būtiskas konstrukcijas, bez kurām nav iedomājama neviena ēka. Tiem ir gan praktiskas, gan estētiskas funkcijas.

Jumti

Jumti – būtiskas konstrukcijas, bez kurām nav iedomājama neviena ēka. Tiem ir gan praktiskas, gan estētiskas funkcijas. SIA "Demiurg" piedāvātie Rukki ražotie jumti ir augstas kvalitātes, ko apstiprina Inspecta Latvia ražošanas procesa kontroles atbilstības sertifikāts.

Labi jumti noteikti ir raksturojami kā ugunsdroši, aizsargāti pret apkārtējās vides ietekmi, izturīgi, ūdens necaurlaidīgi, ar ilgu kalpošanas laiku, kā arī ātri un ērti remontējami. Jumti atrodami ļoti plašā klāstā, un ikviens var atrast savām vajadzībām piemērotāko. Tomēr lielu popularitāti ir iemantojuši tērauda jumti. Tos raksturo augsta kvalitāte, ilgmūžība un uzticamība.

SIA "Demiurg" plašā klāstā piedāvā augstas klases "Ruukki" ražotos tērauda jumtus, starp kuriem ikviens varēs atrast savām vēlmēm un ēkas fasādei atbilstošāko variantu. Ir pieejami jumti ar vertikālām šuvēm, dakstiņveida un profilētie jeb trapecveida jumti pieprasītākajos krāsu toņos un dažādās modifikācijās. 

Lasiet vairāk: www.demiurg.lv 

Jumta segumi

Kvalitatīvi, estētiski pievilcīgi jumta segumi būtiski veidos mājas kopēto tēlu un līdz ar to arī radīs priekšstatu par mājokļa saimnieku. Mājas jumts ir viens no būtiskākajiem elementiem, ko pamanīs ikviens garāmgājējs. Lai ēkas fasādi padarītu iespējami pievilcīgu un piešķirtu tai individualitāti, pircējiem tiek piedāvāti visdažādāko krāsu un formu jumta segumi ikvienai gaumei un vajadzībām.

SIA "Demiurg" piedāvājumā esošie kvalitatīvie pazīstamā ražotāja "Ruukki" jumta segumi ir eleganti, izturīgi un ilgmūžīgi. Nekad no modes neizies tērauda jumta segumi – tie izskatās skaisti un ir īpaši izturīgi. Turklāt tie ir arī vienkārši uzstādāmi pat uz neparastas formas jumtiem. Šādi jumta segumi arī ļaus pasargāt jumta konstrukcijas un pašu ēku jebkuros laikapstākļos, iekštelpās uzturot optimālu mikroklimatu un komfortablus apstākļus ikdienas dzīvei.

Lasiet vairāk: www.demiurg.lv 

Noteksistēmas

Noteksistēmas ir ļoti nozīmīgas konstrukcijas, kas pasargā ēkas fasādi, pamatus un pagrabtelpas no lietus izraisītiem bojājumiem. Noteksistēmas jumta teknē savāc un pa notekcauruli aizvada lietus ūdeni no jumta virsmas. Tās turklāt pilda arī dekoratīvo funkciju. Noteksistēmas var būt kā lielisks risinājums ēkas fasādes nobeigumam, vai arī kalpot kā košs akcents.

Augstas kvalitātes "Ruukki" ražotās noteksistēmas no tērauda pieejamas dažādās krāsās, tādā veidā perfekti pielāgojot tās ēkai. Noteksistēmas ir izstrādātas tā, lai tās efektīvi savāktu ūdeni un kalpotu tikpat ilgi kā ēkas jumts – tām ir īpaši izturīgs pārklājums gan no iekšpuses, gan ārpuses.

"Demiurg" piedāvātās noteksistēmas ir piemērotas gan privātmājām, gan arī rūpnieciskām ēkām, un to galvenās priekšrocības ir efektivitāte, ilgmūžībaun estētiskā pievilcība. 

Lasiet vairāk: www.demiurg.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (235)
Anonīms [Anonīms] Otrdiena, 26. martā, 2024, 22:28

Hi there, We run a YouTube growth service, which increases your number of subscribers both safely and practically. - We guarantee to gain you 700+ new subscribers per month. - People subscribe because they are interested in your videos/channel, increasing video likes, comments and interaction. - All actions are made manually by our team. We do not use any 'bots'. The price is just $60 (USD) per month, and we can start immediately. If you'd like to see some of our previous work, let me know, and we can discuss it further. Kind Regards, Emily

Anonīms [Anonīms] Pirmdiena, 25. martā, 2024, 04:43

Hi there, We run an Instagram growth service, which increases your number of followers both safely and practically. - Guaranteed: We guarantee to gain you 300-1000+ followers per month. - Real, human followers: People follow you because they are interested in your business or niche. - Safe: All actions are made manually. We do not use any bots. The price is just $60 (USD) per month, and we can start immediately. If you are interested, and have any questions, reply back and we can discuss further. Kind Regards, Megan

Anonīms [Anonīms] Trešdiena, 20. martā, 2024, 03:15

Hi there, We're writing to ask if you accept Guest Posts on kraslava.pilseta24.lv? If you do, would you be interested in adding your site to our list, which has an outreach of over 50 million potential customers each month? As we're doing the promotion, all you have to do is strike a deal! More information: If you'd like to discuss this further, just get back in touch with any questions. Kind Regards, Christina If you are not interested in SEO/guest posts/backlinks, then unsubscribe here:

Anonīms [Anonīms] Svētdiena, 17. martā, 2024, 07:36

Hi, We run a YouTube growth service, which increases your number of subscribers both safely and practically, potentially benefiting tukums.pilseta24.lv - We guarantee to gain you 700+ new subscribers per month. - People subscribe because they are interested in your videos/channel, increasing video likes, comments and interaction. - All actions are made manually by our team. We do not use any 'bots'. The price is just $60 (USD) per month, and we can start immediately. If you would like further information either reply to this email or please visit Kind Regards, Amelia

Anonīms [Anonīms] Svētdiena, 17. martā, 2024, 00:39

Hi there, We run an Instagram growth service, which increases your number of followers both safely and practically. - Guaranteed: We guarantee to gain you 300-1000+ followers per month. - Real, human followers: People follow you because they are interested in your business or niche. - Safe: All actions are made manually. We do not use any bots. The price is just $60 (USD) per month, and we can start immediately. If you are interested, and would like to see some of our previous work, let me know and we can discuss further. Kind Regards, Libby