Banner 980x90

Nākamajā nedēļā palaikam gaidāmi nokrišņi un brāzmains vējš

Rīga, 19.okt., LETA. Nākamajā nedēļā laikapstākļus noteiks ciklonu darbība, tādēļ brīžiem pūtīs spēcīgs vējš un katru dienu vismaz kādā no valsts reģioniem gaidāmi nokrišņi, pārsvarā lietus, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs un "Global Forecast System".

Šīs nedēļas nogalē būs lēns vējš un bezvējš, kas vietām ļaus veidoties biezai miglai. Sestdien palielināsies mākoņu daudzums un vietām - galvenokārt Kurzemē - uzlīs. Nakts un rīta stundās gaisa temperatūra daudzviet pazemināsies līdz 0..-3 grādiem, dienas laikā vairs nekļūs siltāks par +9..+13 grādiem.

Jau naktī uz pirmdienu piekrastē dienvidrietumu vēja ātrums brāzmās var sasniegt 20 metru sekundē, un nākamās nedēļas gaitā brīžiem iespējams vēl stiprāks vējš. Bieži līs, vietām iespējams stiprs lietus, kā arī citi nokrišņi - ledus un sniega graudi un slapjš sniegs.

Gaisa temperatūra pirmdien vēl pārsniegs +10 grādus, turpmāk kļūs vēsāks un dažkārt pat dienas vidū gaisa temperatūra būs vien nedaudz virs nulles, savukārt aukstākajās naktīs termometra stabiņš vietām noslīdēs nedaudz zem nulles.

Dažos ceļa posmos īslaicīgi var parādīties apledojums, tas iespējams jau šajā nedēļas nogalē - sestdienas un svētdienas rītā, brīdina sinoptiķi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)