Banner 980x90

Jumta logi, Jumta lūkas, Bēniņu kāpnes. SIA "Kronmat Baltic", FAKRO oficiālais pārstāvis

Jumta logi un to piederumi izvietojami uz dzīvojamo vai ražošanas ēku jumta. Tie palīdz regulēt telpās ieplūstošās gaismas daudzumu un intensitāti. Jumta logi ar eņģēm vērtnes vidū ir populārākais un ekonomiskākais risinājums.

Jumta logi un to piederumi

Jumta logi un to piederumi izvietojami uz dzīvojamo vai ražošanas ēku jumta. Tie palīdz regulēt telpās ieplūstošās gaismas daudzumu un intensitāti.

Jumta logi ar eņģēm vērtnes vidū ir populārākais un ekonomiskākais risinājums. Jumta logi ar eņģēm vērtnes vidū un augšdaļā ir atverami gan pa augšējo, gan vidējo asi. Paceļot loga vērtni uz augšu, iespējams pieiet pie atvērta loga un netraucēti vērot apkārtni. Izmantojot vidējās eņģes, vērtni var pagriezt par 180° un ērti nomazgāt loga ārējo stiklu, kā arī uzlikt vai noņemt ārējo markīzi.

Jumta logiem ar paceltu pagrieziena asi eņģes ir novietotas virs loga centrālās ass. Pateicoties šādam pagrieziena ass novietojumam, ir iespējams izgatavot garākus logus, un tas nodrošina papildu apgaismojumu. Turklāt, atverot loga vērtni, tā neaizsedz skatu uz apkārtni un netraucē pieiet pie atvērta loga malas.

Jumta logi var tikt ierīkoti arī kā balkona logi – tie ir inovatīvi, lieli logi, kas, atverot vērtnes, izveido balkonu.

Jumta logi un to piederumi ir pieejami plašā klāstā. Jumta logu piederumi apvieno sevī gan dekoratīvās, gan funkcionālās īpašības. Saulainās dienās vai brīžos, kad vēlamies atpūsties, telpas iespējams aptumšot. Samazinot ieplūstošās gaismas intensitāti, ir iespējams izvairīties no gaismas atspulgiem, piemēram, strādājot ar datoru. Jumta logu piederumu izmēri ir saskaņoti ar logu izmēriem, tādēļ to montāža ir ātra un ērta.

FAKRO jumta logi un to piederumi ir augstas kvalitātes, izmanto novatoriskus risinājumus un tiem piemīt estētisks izskats.

Lasiet vairāk: http://www.kronmat.lv/

Bēniņu kāpnes

Bēniņu kāpnes paredzētas nokļūšanai bēniņos no zemāk izvietotām telpām. Bēniņu kāpnes tiek veidotas ar koka vai metāla pakāpieniem. Tās var būt salokāmas vai sabīdāmas.

Izmantojot bēniņu kāpnes, var viegli, ērti un droši nokļūt bēniņu telpās, tās aizņem maz vietas, un finansiālais ieguldījums to iegādei ir salīdzinoši neliels.

Kāpnes atbilst augstām tehniskajām un drošības prasībām. Bēniņu kāpnes ir pilnībā nokomplektētas, un pirms uzstādīšanas nav nepieciešami papildu sagatavošanās darbi. Lai uzlabotu bēniņu kāpņu lietošanas komfortu, papildus iespējams izmantot dažādus bēniņu kāpņu piederumus.

Ugunsdrošības nodrošināšanai pieejamas LMF vai LSF kāpnes ar metāla pakāpieniem vai LWF kāpnes ar koka  pakāpieniem, kas ugunsgrēka laikā var kalpot kā šķērslis uguns un dūmu izplatīšanās ceļā, tās ierobežo uguns pārvietošanos uz stāvu, kurā vēl nav izcēlies ugunsgrēks. Kāpnes paredzētas uzstādīšanai telpās, kurās saskaņā ar ugunsdrošības noteikumiem ir nepieciešamas ugunsdrošas bēniņu kāpnes.

Lasiet vairāk: http://www.kronmat.lv/

Lietus ūdens noteksistēmas

Lietus ūdens noteksistēmas ir nepieciešamas lietus ūdeņu un izkusušā sniega novadīšanai. Lietus ūdens noteksistēmas ne tikai novērsīs peļķu veidošanos pagalmā, bet arī pagarinās ēkas mūžu. Noteksistēmas novada ūdeni, lai tas neuzkrājas gruntsūdeņu līmenī, tādēļ mājas pamati nenosēžas. Lietus ūdens noteksistēmas nodrošina mājas pamatu stabilitātes saglabāšanos.

Lietus ūdens noteksistēmas veido no metāla vai plastmasas. Metāla lietus ūdens noteksistēmas "GALECO STAL" raksturo estētisks ārējais izskats, augsta mehāniskā izturība, kā arī noturība pret temperatūras izmaiņām. Sistēmas ražošanā izmantots augstvērtīgs tērauds. Tekņu aizsargpārklājumam izmantoti ekoloģiski tīri materiāli. Šo lietus ūdens noteksistēmu ieteicams izmantot lapenēm, lielām garāžām, balkoniem, nelielām dzīvojamajām un saimniecības ēkām.

Plastmasas lietus ūdens noteksistēmas "GALECO" izgatavošanā izmanto mūsdienīgo koekstrūzijas metodi.  Speciāli izstrādātās PVC izejvielas nodrošina paaugstinātu noturību pret UV starojumu, krāsas noturību mainīgos laika apstākļos, kā arī augstu materiāla spīduma pakāpi, noteksistēma ir īpaši noturīga pret mehāniskiem bojājumiem un koroziju. Pieejamā krāsu gamma ļauj PVC noteksistēmu pieskaņot jebkurai mājas fasādei.

Lietus ūdens noteksistēmas izvēle atkarīga no jumta plaknes laukuma un plānotā notekcauruļu izvietojuma.

Lasiet vairāk: http://www.kronmat.lv/

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)