Banner 980x90

Jaunajā Saeimā nepārvēlētā deputāte Harju kļuvusi par Apes novada mēra vietnieci

Rīga, 27.nov., LETA. 13.Saeimā nepārvēlētā deputāte Astrīda Harju (V) ievēlēta par Apes novada domes priekšsēdētāja vietnieci, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Bijusī Apes novada domes priekšsēdētāja Harju, beidzot pildīt 12.Saeimas deputātes pienākumus, vērsās Apes novada domē, lai atjaunotu domes deputāta mandātu, un vietvaras ārkārtas sēdē ievēlētā par priekšsēdētāja vietnieci.

Līdz ar to no domes priekšsēdētāja vietnieka un deputāta pienākumu pildīšanas atbrīvota Apes vidusskolas direktore Dina Meistere (Mēs savam novadam), kura pildīja šos pienākumus uz laiku, kamēr Harju bija Saeimas deputāte.

Saskaņā ar likumu "Par pašvaldībām" deputātiem domes sēdē bija jāizvirza kandidāti uz priekšsēdētāja vietnieka amatu. Domes priekšsēdētājs Jānis Liberts (Mēs savam novadam) izvirzīja deputāti - Harju. Par Harju kandidatūru nobalsoja visi deviņi deputāti.

Harju no "Jaunās Vienotības" saraksta kandidēja arī 13.Saeimas vēlēšanās, bet netika ievēlēta.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)