Banner 980x90

Gatavojas otrajam Apes iedzīvotāju forumam

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Piektdien, 29.aprīlī, Dāvja Ozoliņa Apes vidusskolas zālē notiks 2.Apes iedzīvotāju forums, pilsētas informācijas portāls Aluksne24.lv uzzināja Apes novada pašvaldībā.

Šī foruma mērķis ir izzināt pozitīvo un negatīvo Apes pilsētā, izvirzīt galvenās problēmas un rast to risinājumu. Šo piektdienas pēcpusdienu organizatori vēlas pārvērst par radošu, jaunām idejām un domām piepildītu, kas būtu kā visu kopēja dāvana savai pilsētai un savai Latvijai.

Ikviens Apes iedzīvotājs tiek aicināts izteikt savas domas, ierosinājumus, darboties darba grupās, kur soli pa solim apzināsim problēmas, radīsim risinājumus un kopā izstrādāsim konkrētus projektus mērķu sasniegšanai.

Tātad: visi tiek aicināti 29.aprīlī  plkst.14.30, Dāvja Ozoliņa Apes vidusskolas zālē.

* Plkst.14.30 dalībnieku reģistrēšanās forumam.
* Plkst.15.00 foruma atklāšana, atskats uz šajā laikā paveikto.
* Plkst. 15.30 darbs grupās.

Tiks noteikti problēmjautājumi izvirzītajām tēmām:
* Iespējas bērniem un jauniešiem;
* Kultūra un izklaide;
* Pilsētas apsaimniekošana un vide;
* Iedzīvotāju līdzdalība un brīvprātīgais darbs;
* Veselības un sociālā joma;
* Sports un aktīvā atpūta.

Pēc tam darba grupas prezentēs paveikto un darbs turpināsies, meklējot risinājumus izvirzītajām problēmām. Arī šīs darba grupas prezentēs sava darba rezultātus. Balsojot būs iespēja noteikt prioritāri risināmos projektus.

Darba grupas vadīs Alda Liepiņa, Maija Kārkliņa, Iluta Apine, Indra Levane, Laura Pope.

Būs padomāts arī par vakariņām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)