Banner 980x90

Alūksnes pašvaldība izglītības iestādēm plāno iegādāties vingrošanas un biatlona inventāru

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Alūksnes novada dome nolēmusi iesniegt projektu par vingrošanas un biatlona inventāra iegādi novada pašvaldības izglītības iestādēm Izglītības un zinātnes ministrijas izsludinātajam projektu konkursam par sporta inventāra un aprīkojuma iegādi akreditētajās vispārējās un profesionālās ievirzes sporta izglītības iestādēs.

Kā aģentūru LETA informēja Alūksnes novada domes sabiedrisko attiecību speciālists Druvis Mucenieks, projekta kopējās izmaksas ir 7315 eiro. Projekta atbalsta gadījumā tiks nodrošināts Alūksnes novada pašvaldības līdzfinansējumu 3815 eiro jeb 52% apmērā no projekta kopējām izmaksām no pašvaldības 2016.gada budžeta līdzekļiem.

Apstiprināšanas gadījumā inventāru iegūs Ernsta Glika Alūksnes Valsts ģimnāzija, Alūksnes novada vidusskola, Liepnas vidusskola, Alūksnes pilsētas sākumskola, Bejas pamatskola, Jaunlaicenes pamatskola, Malienas pamatskola, Pededzes pamatskola, Strautiņu pamatskola, Alūksnes pilsētas bērnu un jaunatnes sporta skola, Alūksnes pirmsskolas izglītības iestāde "Sprīdītis", kā arī Alsviķu pirmsskolas izglītības iestāde "Saulīte".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)