Banner 980x90

Alūksnes ezerā notiks spiningošanas sacensības

Alūksnes ezerā 3.novembrī notiks spiningošanas sacensībās "Alūksnes rudens "Plēsējs" 2012", pilsētas informācijas portālam Aluksne24.lv pavēstīja Alūksnes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Evita Aploka. 

Par Alūksnes rudens plēsēju spiningotāji šoreiz aicināti cīnīties komandās pa diviem dalībniekiem katrā. Sacensību dalībnieki netiks dalīti vecuma un dzimuma grupās. Dalības maksa būs 20 lati no komandas, bet, ja komandā būs dalībnieks, kas jaunāks par 16 gadiem, dalības maksa samazināsies uz pusi.

Reģistrēties sacensībām dalībnieki varēs Alūksnes novada Ziemera pagasta "Jaunsētās" no plkst.6.00 līdz 8.00, bet sacensības sāksies plkst.8.15.

Spiningotājiem vecumā no 16 līdz 65 gadiem, izņemot invalīdus, jāuzrāda derīga makšķerēšanas karte, bet visiem dalībniekiem jāuzrāda derīga makšķerēšanas licence Alūksnes ezerā. Jāpiebilst, ka gan licences, gan makšķerēšanas kartes varēs iegādāties sacensību reģistrācijas vietā.

Cīņā par uzvaru no katras komandas vērtēšanai būs jānodod ne vairāk kā divas lielākās (smagākās) līdakas un 1 – 8 asari. Jāņem vērā, ka lomā katrs spiningotāju duets drīkstēs paturēt divas līdakas, ne mazākas par 60 centimetriem, un astoņus asarus, ne mazākus par 20 centimetriem.

Galveno balvu izcīnīs komanda ar lielāko kopējo zivju svaru, bet sacensību rīkotāji balvu sola arī lielākā zandarta ieguvējam. Sacensības rīko Alūksnes novada pašvaldības aģentūra "ALJA".

Ar sacensību nolikumu var iepazīties Alūksnes novada pašvaldības mājas lapā www.aluksne.lv sadaļā "Sporta ziņas".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)