Banner 980x90

papildināta - Vidzemē divu ralliju automašīnu sadursmē cietuši četri Krievijas sportisti

(Pievienotas pēdējās divas rindkopas.)

Rīga, 17.jūl., LETA. Vidzemē pagājušajā nedēļā divu rallija automašīnu sadursmē cietuši četri Krievijas sportisti.

Latvijas Automobiļu federācijas (LAF) mājaslapā rakstīts, ka negadījums noticis 12.jūlijā testa ātrumposmā "Korneti". Testi bija saskaņoti LAF.

Cietušie ar dažādas pakāpes traumām nogādāti Alūksnes slimnīcā, bet nevienam no viņiem dzīvībai bīstamu traumu nav.

Avārijas rezultātā abas iesaistītās rallija automašīnas pilnībā nodegušas.

Negadījuma vietā strādājusi policija un LAF Rallija komisijas nozīmēts eksperts. Negadījuma apstākļi tiek rūpīgi izmeklēti.

Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldē aģentūrai LETA apstiprināja, ka policijā saņemta informācija par avāriju auto treniņa laikā, kurā cieta četras personas.

Šis bija privāts, taču saskaņots pasākums. Par pasākumu ir atbildīgi tā organizatori, bet policija konstatējusi tikai faktu, norādīja Vidzemes reģiona pārvaldē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)