Banner 980x90

Noslēgusies Multifunkcionālās servisa ēkas celtniecība Alūksnes Pilssalā

Valmiera, 20.dec., LETA. Alūksnes Pilssalā noslēgusies Multifunkcionālās servisa ēkas būvniecība, aģentūru LETA informēja pašvaldības pārstāvis Druvis Mucenieks (ZZS).

Kopējā ēkas platība ir 247,3 kvadrātmetri, no kuriem 138,3 kvadrātmetrus izmantos pašvaldības aģentūras "ALJA" vajadzībām, bet 109 kvadrātmertus nomas tiesību izsoles kārtībā pašvaldība nodos uzņēmējdarbības veikšanai.

Projektā izbūvētās ēkas izmaksas ir 583 388 eiro, lielu daļu no projekta kopējām izmaksām sastāda arī teritorijas labiekārtojums. Kopumā par 263 603 eiro teritorijā izveidota daudzlīmeņu sēdzona, dzelzsbetona terase pie ēkas, koka dēļu platforma ap ēku, koka laipas pagarinājums ezerā, kā arī centrālā koka platforma uz pontoniem. Kopējās būvdarbu izmaksas ir 846 991 eiro.

Ēkas atklāšanas pasākums plānots pavasarī, kad būs noslēgušies gan šī projekta laikā veicamie apkārtnes labiekārtošanas un apzaļumošanas darbi, gan arī darbi, kas tiek veikti projektā "Alūksnes Pilssalas infrastruktūras izbūve".

Ēkas projektēšanu veica SIA "Nams". būvniecību - SIA "Latvijas energoceltnieks", būvuzraudzību – SIA "Būvuzraugi LV", arheoloģisko uzraudzību - SIA "Archeo".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)