Banner 980x90

Mākslīgā akmens virsmas virtuvē – praktiski un gaumīgi

Mākslīgais akmens ir akrila bāzes kompozītmateriāls, ko arvien biežāk izvēlas tieši virtuves virsmām un dažādiem šīs zonas interjera risinājumiem, jo tam ir īpaši augsta fiziskā un ķīmiskā noturība. Mākslīgā akmens īpašības ir lieliski piemērotas tieši virtuvei un tās specifiskajām vajadzībām. Protams, šis materiāls arī spēj piedāvāt modernus dizaina risinājumus. Uzziniet vairāk par mākslīgā akmens virsmām tālāk rakstā.

Mākslīgais akmens ir viegli kopjams un higiēnisks
Virtuves virsmas nemitīgi ir pakļautas tīrīšanai gan pēc gatavošanas, gan maltītēm. Un tas notiek vairākas reizes dienā. Mākslīgā akmens virsmas virtuvē būs īpaši piemērotas tieši tāpēc, ka tās ir ļoti viegli tīrīt un nodrošināt higiēnas standartus. Mākslīgais akmens ir monolīts un neporains, tāpēc tajā neuzsūcas šķidrumi un vielas, līdz ar to ir tiešām viegli virsmas kopt. Tas neprasa daudz laika, virsmas nav jāberž un jālieto spēcīga sadzīves ķīmija. Virtuvi, kurā dominē mākslīgā akmens virsmas, uzkopt būs tīrais prieks pat tiem, kuri ikdienā šādas lietas dara ar lielu piespiešanos. 

Mākslīgais akmens pieejams dažādos toņos un formās
Protams, iekārtojot virtuvi un izvēloties dažādus risinājumus, svarīga nav tikai funkcionalitāte, bet arī dizains un krāsas, jo tieši tās taču rada telpas noskaņu. Šajā ziņā mākslīgais akmens ir ideāls risinājums, jo tas pieejams dažādos toņos, ar tekstūru vai vienkrāsains. Tāpēc iespējams īstenot jebkuras dizaina un krāsu idejas, pieskaņot virsmas virtuves un mājas interjeram. 

Tāpat mākslīgā akmens specifika ļauj izgatavot jebkuras formas objektus, pielāgojoties konkrētajai vietai, izmēriem un specifiskām vēlmēm. Iespējams izgatavot arī dažādus dizaina elementus no mākslīgā akmens, kas lieliski papildinās virtuves vidi un tās funkcionalitāti, piemēram, dēlīšus, augļu traukus un citus objektus.

Izlietnes, letes, salas – izgatavot var visu
Mākslīgais akmens ir piemērots, lai pilnībā aprīkotu virtuvi ar visiem stratēģiski svarīgajiem objektiem un virsmām. Visbiežākā izvēle ir mākslīgā akmens izlietnes, virsmas un letes, kā arī tā saucamās salas, kas ir daudzpusīgi izmantojamas virtuves virsmas. Veidojot visus šos objektus no mākslīgā akmens, tiks iegūts vienots ansamblis, kas padarīs virtuves zonu patiešām gaumīgu, funkcionālu un ērti lietojamu.

Funkcionāli papildu risinājumi – palodzes, noteces, ventilācijas restes
Lai virtuves zonu padarītu vēl praktiskāku un ieturētu vienotu stilu, virtuves virsmām var pieskaņot arī mākslīgā akmens palodzes, noteces, ventilācijas restes, plīts virsmas, slēptās rozetes, atkritumu tvertnes un citus elementus, kas nepieciešami. Šos risinājumus iespējams gan iestrādāt kopējā virsmā, gan izveidot kā atsevišķus elementus.

Virtuves aprīkošana pēc individuāla dizaina
Mākslīgais akmens ir materiāls, kas pasūtītājam dod pilnīgu izvēles brīvību, jo dizaina iespējas ir nebeidzamas. Virtuvi vai citas telpas ar mākslīgā akmens izstrādājumiem iespējams aprīkot, izgatavojot tos pēc klienta vai dizainera individuālas skices. Speciālisti ātri veic precīzus digitālos mērījumus, pēc kuriem izpildīt klienta vēlmes un pēc tam arī veikt uzstādīšanas darbus. 

Mākslīgais akmens ļauj īstenot arī netradicionālas dizaina idejas, kā arī tam iespējams veikt gravējumus, izgaismošanu un sakombinēt vairākas krāsas.

Atjaunojams, ilgmūžīgs un izdevīgs
Mākslīgais akmens ir tālredzīga izvēle, kas noteikti atsver finansiālo ieguldījumu, jo šīs virsmas uzticami kalpo gadu desmitiem, tās ir atjaunojamas (vajadzības gadījumā tam var veikt pulēšanu), izturīgas pret intensīvu nolietojumu, saglabājot savu nevainojamo izskatu. Protams, jāpiemin arī tas, ka mākslīgais akmens ir nekaitīgs un neizdala izgarojumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)