Banner 980x90

Apes pilsētas svētkos notiks īpašā Prāta laboratorijas vasaras spēle

Foto: Facebook.com/ Prāta laboratorija
Foto: Facebook.com/ Prāta laboratorija
Sestdien, 27.augustā plkst.18.00 Apē, Pasta ielas 23 pagalmā notiks Apes pilsētas svētkiem veltīta erudīcijas spēles "Prāta laboratorija" vasaras kārta, kurā tiks vākti līdzekļi vēsturiskā Vietrāža Rīga-Tartu-Pleskava uzstādīšanai pilsētas centrā.

Kā pilsētas informācijas portālu Aluksne24.lv informē pasākuma organizatori, šoreiz spēle tiks aizvadīta brīvā dabā. 

Pasākumā aicina piedalīties ikvienu interesentu – gan tos, kuri spēli iecienījuši jau iepriekšējā sezonā, gan arī jaunizveidotas komandas 2-5 dalībnieku sastāvā. Dalībniekus lūdzam reģistrēties iepriekš, pieteikuma e-pastā norādot komandas nosaukumu un viena no dalībniekiem kontaktinformāciju (tel. nr., e-pasta adrese). 

Dalības maksa īpašajā vasaras spēlē ir 8 eiro no komandas, un savāktie līdzekļi tiks ziedoti Alūksnes un Apes novada fonda akcijai "Vietrādis Apē". Izgaismots vietrādis, kurš rādītu attālumu līdz Rīgai, Tartu un Pleskavai, būs dāvana Latvijas simtgadei.

Tā kā spēle notiks ārā, komandām jārēķinās ne tikai ar ērtu apģērbu vakaram brīvā dabā, bet arī ar laikapstākļiem. Lietus gadījumā spēle tiks atcelta, par to paziņojot pasākuma dienā. Lūdzam sekot līdzi aktualitātēm Apes novada domes mājaslapā un sociālajos tīklos.
Prāta laboratorijā sacensība šoreiz notiks astoņos raundos, kur katrā būs septiņiem jautājumi ar ierobežotu laiku atbilžu sniegšanai. Spēlē jāpaļaujas vien uz savām zināšanām vai veiksmi, jo palīglīdzekļu  (tai skaitā telefonu un viedierīču) izmantošana nav atļauta. Komandu aicinām veidot vispusīgu, tajā iekļaujot ne tikai dažāda vecuma dalībniekus, bet arī ar dažādām interesēm un stiprajām pusēm. Īpaši aicinām piedalīties arī ģimenes.

Iepriekšējā sezonā Prāta laboratorija notika sešās kārtās, kurās kopā piedalījās 35 komandas. Aizsākto tradīciju, kuru iemīlējuši ne tikai apenieši, bet arī alūksnieši, plānots turpināt rudenī, kad sāksies spēles otrā sezona.  

Informāciju par turpmākiem erudīcijas vakariem iespējams saņemt "Prāta laboratorijas"  Facebook lapā (Facebook.com/PrataLaboratorija), Apes novada domes mājaslapā vai elektroniski, rakstot uz e-pastu prata.laboratorija@gmail.com .

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)