Banner 980x90

Alūksnes ezerā norisināsies spiningošanas sacensības

Sestdien, 8.jūnijā, Alūksnes ezerā notiks spiningošanas sacensības "Alūksnes līdaka 2013", kurā aicināts piedalīties ikviens, pilsētas informācijas portālu Aluksne24.lv informēja Alūksnes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Evita Aploka.

Sacensības, ko rīko Alūksnes novada pašvaldības aģentūra "ALJA", sāksies Ziemera pagasta "Jaunsētās", kur dalībai reģistrēties varēs jau no plkst.7.00 līdz pat plkst.9.00, bet sacensības sāksies plkst.9.15.

Par lielāko līdaku sestdien Alūksnes ezerā varēs sacensties ikviens interesents individuālā konkurencē, neatkarīgi no vecuma un dzimuma. Vērā gan jāņem tas, ka spiningotājiem no 16 līdz 65 gadu vecumam, izņemot invalīdus, sacensībās piedaloties, jāuzrāda derīga makšķerēšanas karte, bet visiem sacensību dalībniekiem jābūt arī derīgai licencei makšķerēšanai Alūksnes ezerā. Jāpiebilst, ka licences un kartes varēs iegādāties reģistrācijas vietā. Sacensību dalībniekiem ir arī dalības maksa, bet jaunajiem spiningotājiem līdz 16 gadu vecumam tā nav jāmaksā.

Galveno balvu sacensībās saņems lielākās (smagākās) līdakas ieguvējs, bet, ja vairākiem dalībniekiem būs izdevies izvilkt vienāda smaguma līdakas, tad uzvarētājs būs tas, kura noķertā zivs būs agrāka. Jāpiebilst, ka balvas saņems trīs lielāko (smagāko) līdaku ieguvēji.

Ar sacensību nolikumu aicinām iepazīties Alūksnes novada pašvaldības mājas lapā www.aluksne.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)