Banner 980x90

Alūksnē veidos industriālo parku

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv
Uzņēmums SIA "NTC investīcijas", kas nodarbojas ar sava vai nomāta nekustamā īpašuma izīrēšanu un pārvaldīšanu, izsludinājis iepirkumu Alūksnes industriālā parka būvprojekta tehniskā projekta stadijā izstrādei un būvniecībai, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) informācija.

Plānots, ka parks taps Alūksnē, Rūpniecības ielā 7 un 7A, līdz 2021.gada 31.martam. Iepirkuma paredzamā līgumcena noteikta 1 396 959 eiro. Projektu plānots realizēt ar Centrālās finanšu līgumu aģentūras līdzfinansējumu aktivitātes "Atbalsts ieguldījumiem ražošanas telpu un infrastruktūras izveidei vai rekonstrukcijai" laikā.

Kandidāti piedāvājumus aicināti iesniegt līdz šī gada 1.decembra plkst.17 Rīgā, Vienības gatvē 186A-71. Ar būvprojektu iespējams iepazīties Uriekstes ielā 2a, Rīgā, iepriekš sazinoties, sūtot pieprasījumu uz e-pasta adresi "andis@acf.lv" vai zvanot pa telefonu 29168321.

SIA "NTC investīcijas", kas reģistrēta 2014.gadā Rīgā, aizvadīto gadu noslēgusi ar 11 994 eiro lielu apgrozījumu un 56 517 eiro lieliem zaudējumiem, liecina "Firmas.lv" informācija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)