Banner 980x90

Alūksnē par trīs miljoniem eiro pārbūvēs uzņēmējdarbībai nozīmīgas ielas

Rīga, 10.nov., LETA. Alūksnes novada pašvaldība īstenos projektu, pārbūvējot uzņēmējdarbībai nozīmīgas ielas, aģentūru LETA uzzināja pašvaldībā.

Projekta "Alūksnes pilsētas rūpnieciskās apbūves teritorijas attīstības 2.kārta" gaitā plānots pārbūvēt Merķeļa, Jāņkalna, Brīvības, Latgales un Uzvaras ielu posmus un izbūvēt ūdensvada sacilpojumu, kas nodrošinās ūdensapgādes nepārtrauktību Merķeļa ielas industriālajā zonā.

Noslēdzoties pašvaldības iepirkumam, kļuvis zināms, ka līguma slēgšanas tiesības ielu būvniecības veikšanai piešķirtas uzņēmumam SIA "8CBR". Ielu būvniecības darbu kopējā līgumcena saskaņā ar iepirkumu ir 3 053 108 eiro. Ūdensvada sacilpojuma izbūves darbus veiks SIA "Woltec", kopējā līgumcena šiem darbiem 41 237 eiro.

Projektā plānotos darbus paredzēts sākt šomēnes.

Kā uzsvēra pašvaldībā, projekta mērķis ir veicināt Alūksnes pilsētā otras lielākās rūpnieciskās apbūves zonas attīstību. Ieguldījumi infrastruktūrā dos iespēju paplašināt uzņēmējdarbību projekta teritorijā, kurā komersanti apliecinājuši 25 jaunu darbavietu izveidošanu un ieguldījumu uzņēmējdarbības paplašināšanā ne mazāk kā 1,2 miljonu eiro apmērā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)