Banner 980x90

Zvārtavas pilī notiks Muzeju nakts aktivitātes

Foto: Facebook.com/ Zvārtavas pils
Foto: Facebook.com/ Zvārtavas pils
Sestdien, 21.maijā biedrības "Latvijas Mākslinieku savienība" radošajā filiālē "Zvārtavas pils" notiks Latvijas Mākslinieku savienības rīkots Muzeju nakts pasākums "Ir pasaule kā durvis vaļā", pilsētas informācijas portālu Aluksne24.lv informē pasākuma organizatori.

No plkst.19.00 apmeklētājiem piedāvās ekskursijas Zvārtavas pilī. Būs iespēja iepazīt Zvārtavas pili un tās vēsturi, apskatīt Latvijas Mākslinieku savienības muzeja kolekcijas ekspozīciju, Roberta Auziņa personālizstādi "Muižu klātbūtne", kā arī piedalīties pogu gleznu radošajā darbnīcā, kuru vadīs Valdis Atāls.

Plkst.21.00 ar koncertu "Ir pasaule kā durvis vaļā" uzstāsies mākslinieki - dzejnieks un dziesminieks Valdis Atāls un ģitārists Arnolds Kārklis. 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)