Banner 980x90

VVD Jaunalūksnes pagastā konstatē nesaskaņotus rakšanas darbus

Valmiera, 16.okt., LETA. Valsts vides dienests (VVD) Alūksnes novada Jaunalūksnes pagastā Mazupē konstatējis nelikumīgus rakšanas darbus.

Rakšanu veikusi privātpersona uz savas zemes, tomēr par tiem tomēr esot bijis jāveic saskaņošanu, aģentūru LETA informēja VVD Madonas reģionālās vides pārvaldes direktors Jevģenijs Sobko.

Šobrīd darbi ir pārtraukti, un par notikušo tiks ierosināts administratīvā pārkāpuma process.

Aģentūra LETA jau vēstīja par aizdomām par nelikumīgie būvdarbiem kādā foreļupē Jaunalūksnes pagastā.

Makšķernieks Igors Dzilna pagājušajā nedēļā portālā "Facebook" publicējis vairākas fotogrāfijas un ierakstu, kurā paudis sašutumu par Jaunalūksnes pagastā notiekošo dīķa rakšanu. Turklāt darbi notiekot laikā, kad upītē foreles gatavojoties nārstam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)