Banner 980x90

VUGD turpinās vadīt Oskars Āboliņš

Oskars Āboliņš/ Foto: Evija Trifanova/ LETA
Oskars Āboliņš/ Foto: Evija Trifanova/ LETA
Valdība otrdien, 26.jūlijā, nolēma pagarināt pilnvaru termiņu Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) priekšniekam Oskaram Āboliņam.

Āboliņš VUGD sāka strādāt jau 1992.gadā, kļūstot par Rīgas pilsētas pārvaldes Centra rajona nodaļas ugunsdzēsēju. No 1998. līdz 1999.gadam viņš bija VUGD Rīgas pilsētas pārvaldes Centra rajona nodaļas komandieris. Savukārt līdz 2001.gadam Āboliņš bija VUGD Rīgas pilsētas pārvaldes Centra rajona nodaļas vada komandiera vietnieks.

No 2001. līdz 2002.gadam Āboliņš bija VUGD Rīgas pilsētas pārvaldes Dežūrdienesta operatīvā dežuranta palīgs, bet vēlāk līdz 2004.gadam viņš bija Rīgas pilsētas pārvaldes Dežūrdienesta operatīvā dežuranta vietnieks, vēl kādu laiku būdams Rīgas pilsētas pārvaldes Centra rajona daļas komandieris.

No 2005. līdz 2007.gadam Āboliņš bija Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžas direktora vietnieks, Ugunsdzēsēju profesionālās skolas priekšnieks.

No 2007. līdz 2009.gadam Āboliņš bija Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Rīgas pilsētas pārvaldes priekšnieka vietnieks, bet 2009.gadā kļuva par VUGD Rīgas reģiona pārvaldes priekšnieka vietnieku, tā paša gada aprīlī kļūstot par priekšnieku.

2011.gadā viņš tika apstiprināts VUGD priekšnieka amatā.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)