Banner 980x90

Vidzemē bērns gūst elektrotraumu, pārraujot eglīšu lampiņu virteni

Vidzemē vienu gadu un četrus mēnešus veca meitenīte, pārraujot eglīšu lampiņu virteni, guvusi elektrotraumu, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Meitene guvusi apdegumus pie auss un deguna. Vītola aicina vecākus izvērtēt bērna drošību saistībā ar šāda veida rotājumiem.

Rīgas reģionā kāda 72 gadus vecai sievietei bijusi nepieciešama mediķu palīdzība saistībā ar pēkšņām sāpēm vēderā. Braucot uz slimnīcu, sievietei ātrās palīdzības mašīnā apstājusies sirds un iestājusies klīniskā nāve, bet mediķi viņu veiksmīgi reanimējuši. Mediķiem ir aizdomas, ka sievietei bijusi pēkšņa sirds saslimšana.

Savukārt Vidzemē kāds 45 gadus vecs vīrietis kāpis uz jumta tīrīt skursteni, bet paslīdējis un nokritis. Vīrietis guvis smadzeņu satricinājumu un muguras skriemeļu bojājumus.

Rīgā diviem vīriešiem konstatēta ķermeņa atdzišana. Kāds 62 gadus vecs vīrietis smagā alkohola reibumā ilgstoši atradies uz ielas, bet citur Rīgā 44 gadus vecs vīrietis alkohola reibumā guvis galvas traumu un pavadījis uz ielas nenoteiktu laiku.

Aizvadītajā diennaktī NMPD mediķi devušies uz 1115 izsaukumiem, no tiem 148 bijuši saistīti ar dažāda veida traumām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)