Banner 980x90

Vējonis: Jāturpina strādāt pie stabilas nodokļu sistēmas, lai veicinātu investīcijas Latvijā

Raimonds Vējonis/ Foto: Ieva Čīka/ LETA
Raimonds Vējonis/ Foto: Ieva Čīka/ LETA
Lai valstī ieguldītu investīcijas, Latvijas un ārvalstu uzņēmējiem ir nepieciešama stabila nodokļu sistēma un skaidri regulēti maksātnespējas un tiesu sistēmas procesi, trešdien, 24.augustā, žurnālistiem sacīja Valsts prezidents Raimonds Vējonis.

Jo lielāka ir neskaidrība šajos jautājumos, jo nedrošāka ir uzņēmējdarbības vide, un šādā situācijā ir mazākas iespējas Latvijai piesaistīt investīcijas, akcentēja valsts augstākā amatpersona.

Reformas šajās jomās jāveic soli pa solim, vispirms sākot darbu pie pašreizējām prioritātēm - reformām izglītības un veselības jomās -, piebilda Vējonis.

Tā prezidents atbildēja uz jautājumu saistībā ar ASV viceprezidenta Džo Baidena vizītes laikā Latvijā izteikto mudinājumu stiprināt tieslietu sistēmu un mazināt korupciju.

Kopīgajā preses pasākumā ar Vējoni Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS) mediju pārstāvjiem cita starpā norādīja, ka korupcijas izskaušana nav vienas dienas jautājums, bet gan pakāpenisks process, pie kura valdība strādā.

Jau vēstīts, ka Baidens pirmdien savā runā Rīgā pievērsās arī korupcijas jautājumiem, uzsverot, ka tas ir "viens no augstākajiem patriotisma aktiem" - to izskaust.

Kā ziņots, pašlaik Saeimas darba kārtībā ir grozījumi, kuru mērķis ir maksātnespējas procesa sakārtošana.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)