Banner 980x90

Veclaicenes pagastā par 46 409 eiro ierīkos treileru parku

Valmiera, 6.nov., LETA. Veclaicenes pagastā par 46 409 eiro, neskaitot pievienotās vērtības nodokli, tiks celts četrvietīgs treileru parks.

Treileru parks tur nepieciešams, jo aizsargājamo ainavu apvidū "Veclaicene" nav šāda objekta, par spīti tam, ka liela daļa tūristu tur ierodas ar treileriem, skaidro Alūksnes novada pašvaldības pārstāve Evita Aploka.

Treileru parkā būs iespēja pieslēgties pie elektrības un izmantot kanalizācijas iztukšošanas tvertni. Laukums būs maksas pakalpojums, un tā apsaimniekošana būs uzticēta Veclaicenes pagasta pārvaldei.

Treileru parks tiks ierīkots projekta "Aizsargājamo ainavu apvidus "Veclaicene" infrastruktūras uzlabošana antropogēnās slodzes mazināšanai un pieejamības nodrošināšanai" laikā. Tā kopējās izmaksas ir 1,2 miljoni eiro, no kuriem 500 000 ir ERAF finansējums, 26 470 eiro ir valsts budžeta dotācijas pašvaldībām, bet 61 764 eiro ir pašvaldības finansējums. Neattiecināmās izmaksas lēstas 616 464 eiro apmērā, to starpā iekļautas arī treileru parka izveidošanas izmaksas.

Pašvaldības rīkotajā publiskā iepirkumā tiesības izbūvēt treileru parku ieguvis SIA "Ceļinieks 2010".

Smiltenē reģistrētais uzņēmums pērn nopelnīja 31 727 eiro un uzstādīja apgrozījumu 1,57 miljonu eiro apmērā. Tas pieder Andim Ērglim, un tur strādā 36 darbinieki, vēsta "Firmas.lv".

Jau vēstīts, ka projektam projekta "Aizsargājamo ainavu apvidus "Veclaicene" infrastruktūras uzlabošana antropogēnās slodzes mazināšanai un pieejamības nodrošināšanai" īstenošanai Alūksnes novada pašvaldība Valsts Kasē aizņēmusies 737 706 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)