Banner 980x90

Valsts prezidents sveic Igaunijas prezidentu Tomasu Hendriku Ilvesu un Ievu Kupci kāzu dienā

Foto: Ieva Lūka/ LETA
Foto: Ieva Lūka/ LETA

Valsts prezidents Raimonds Vējonis Latvijas tautas un savā vārdā nosūtījis apsveikumu Igaunijas prezidentam Tomasam Hendrikam Ilvesam un Ievai Kupcei kāzu dienā.

Kā pilsētas informācijas portālu pilseta24.lv informēja Valsts prezidenta kancelejas Preses dienests, apsveikuma vēstulē Valsts prezidents novēl, lai Igaunijas prezidenta un viņa izredzētās nākamie dzīves gadi ir piepildīti ar prieku un laimi.

"Patiesi ceru, ka visa laulības dzīve būs tikpat brīnišķīga kā jūsu kāzu diena. Lai turpmākajos gados jūs pavada laime un harmonija," raksta Raimonds Vējonis.

Valsts prezidents, apsveicot Igaunijas prezidentu Tomasu Hendriku Ilvesu un Ievu Kupci kāzu dienā, novēl neaizmirstamas svinības, kā arī labklājību un uzplaukumu kaimiņvalstij Igaunijai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)