Banner 980x90

Vai Tu zini, kā ātrais aizdevums var noderēt remonta laikā?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Remonts prasa naudu – šī patiesība ir zināma ikvienam cilvēkam, kurš ir saskāries pat ar neliela mēroga remontdarbiem. Jo plašāks ir darbu apjoms, jo lielāka kļūst tāme, tāpēc nav brīnums, ka reizēm nākas veidot uzkrājumus vairāku mēnešu garumā. Tomēr ne vienmēr izdodas iekļauties plānotajā summā, jo var rasties dažādas neparedzētas situācijas: pietrūkst materiālu, remonta meistars prasa lielāku samaksu, gribas iegādāties labākas un kvalitatīvākas mēbeles. Šādā situācijā var noderēt ātrais aizdevums – kredīts, kas tiek piešķirts 10* minūšu laikā bez rindām un personīgas klātbūtnes aizdevēja birojā. 

Aizdevums nopietniem tēriņiem
Aizdevējs Ondo.lv piedāvā aizņemties tieši tik, cik nepieciešams, lai apmaksātu svarīgus pirkumus. Kredīta summa ir atkarīga no tā, cik reizes klients jau ir aizņēmies:
- aizņemoties pirmo reizi, var saņemt 50–300 eiro;
- aizņemoties atkārtoti, kredīta summa var būt 50–425 eiro.

Ondo.lv ātrais aizdevums būs piemērots visu veidu tēriņiem, kas var rasties remonta laikā, turklāt šāds kredīts ir īpaši noderīgs, ja nākas veikt steidzamus remontdarbus. Apsver iespēju izmantot Ondo.lv pakalpojumus, ja saplīst caurules, salūst slēdzis vai sadzīves tehnika.

Lai samazinātu aizdevuma summu un tādējādi atvieglotu tā atmaksu, Tu vari
- meklēt lētākas preces interneta veikalos;
- uzzināt par remonta pakalpojumiem mājas apsaimniekošanas uzņēmumā;
- iepirkties profesionāļiem domātos veikalos ar zemākām cenām.

Ātrais aizdevums nebūs piemērots kapitālā remonta finansēšanai, taču var palīdzēt neparedzētā situācijā, ja remontdarbi rit pilnā sparā. Ja Tev ir atbilstoša maksātspēja, pie Ondo.lv aizdevumu varēsi saņemt 10* minūšu laikā un turpināt iesāktos darbus bez kāvēšanās.

Ātrais kredīts atbildīgiem aizņēmējiem
Izdevīgs aizdevums ir tāds, ko sedz savlaicīgi, tāpēc pirms pieteikšanās apdomā kredīta nepieciešamību un savas iespējas atmaksāt aizdevumu noteiktajā termiņā. Ondo.lv piešķir aizdevumus cilvēkiem
- ar labu kredītvēsturi un atbilstošu maksātspēju;
- vecumā no 20 līdz 75 gadiem.

Ātrais aizdevums remonta darbiem un citiem svarīgiem tēriņiem būs piemērots klientiem ar regulāriem un atbilstošiem ienākumiem. Ja meklē aizdevēju, kam ir būtiska godīga komercprakse un "caurspīdīgi" kredītlīguma nosacījumi, izvelies Ondo.lv. Papildu informāciju par aizdevumu un līguma nosacījumiem meklē aizdevēja mājaslapā www.ondo.lv. Aizņemies atbildīgi, izvērtējot savas iespējas atmaksāt, un vienmēr samēro kredīta apjomu ar savām finansiālajām iespējām!

* 98 % gadījumu pēc Tava kredīta pieteikuma izskatīšanas un apstiprināšanas Ondo.lv darba laikā un vienas bankas ietvaros.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)