Banner 980x90

Vai ātrie kredīti internetā var noderēt arī studentiem?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Lielai daļai cilvēku rudens asociējas ar studiju uzsākšanu vai turpināšanu, taču paralēli mācību sākumam mēdz rasties arī dažādi neatliekami izdevumi. 

Pirkumi, ar kuriem jāsaskaras katram studentam
Lai pilnvērtīgi varētu nodoties studijām, jārēķinās ar vairākiem pirkumiem un izdevumu pozīcijām. Lūk, dažas no lietām, bez kurām iztikt praktiski nav iespējams:
- portatīvais dators – ar tā palīdzību vari iepazīties ar studiju materiāliem, sagatavot mājasdarbus, meklēt informāciju un komunicēt internetā ar kursabiedriem un pasniedzējiem, kā arī veikt daudzas citas darbības, bez kurām studēšana nav iedomājama;
- dzīvesvieta – uzsākot mācības ārpus dzimtās pilsētas, jāatrod arī dzīvoklis vai kopmītnes. Šī mēdz būt viena no lielākajām izdevumu pozīcijām;
- kancelejas preces un mācību materiāli – lai gan šie izdevumi ir samērā nelieli, tomēr nauda jāatlicina arī grāmatām, plānotājam, kladēm un rakstāmrīkiem.

Ātrie kredīti internetā – salīdzinoši parocīgs veids, kā iegūt trūkstošo naudas summu
Ja pirms studiju uzsākšanas visas izdevumu pozīcijas uzreiz nevari segt, viens no iespējamajiem variantiem naudas iegūšanai ir ātrie kredīti internetā. Taču, lai izmantotu šo opciju, Tev jābūt pārliecinātam par savām spējām kredītu noteiktajā termiņā atmaksāt, kā arī
- jābūt vismaz 18 gadus vecam  (tiesa gan, lielākā daļa aizdevēju kredītu piedāvā no 20 vai 21 gada vecuma, tostarp arī no Vivus.lv aizņemties var cilvēki vecumā no 20 līdz 75 gadiem);
- nedrīkst būt kavēti kredīta maksājumi vai pārkāptas parādsaistības;
- nepieciešams mobilais telefons un e-pasta adrese;
- jābūt pastāvīgiem un atbilstošiem ienākumiem.
Ja atbilsti šiem parametriem, ļoti iespējams, ka ātrais kredīts internetā ir Tev piemērots finanšu pakalpojums.

Vivus.lv ir viens no lielākajiem aizdevējiem Latvijā
Vivus.lv saviem klientiem piedāvā 50 līdz 1500 eiro lielu aizdevumu, turklāt aizdevuma atmaksas periodu vari izvēlēties no viena līdz 24 mēnešiem. Ja esi nolēmis izmantot Vivus.lv pakalpojumus, taču Tev radies kāds jautājums, vari piezvanīt uz klientu apkalpošanas tālruni 67439777, kas darbojas katru dienu no pulksten 7:00 līdz pulksten 23:00.

Ātrie kredīti internetā ir veids naudas iegūšanai gadījumos, kad radušies pamatoti tēriņi. Ja arī Tu vēlies pieteikties ātrajam kredītam, ienāc mājaslapā www.vivus.lv, taču pirms kredīta noformēšanas iepazīsties ar līguma nosacījumiem un aizņemies atbildīgi, rūpīgi izvērtējot savas iespējas kredītu atmaksāt.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)