Banner 980x90

Tuvojoties pilsētas svētkiem, jau otro gadu gaidāma Alūksnes mākslinieku izstādi

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Tuvojoties Alūksnes pilsētas svētkiem, Alūksnes muzejs nu jau otro gadu rīko Alūksnes mākslinieku izstādi, pilsētas informācijas portālu Aluksne24.lv informē Alūksnes muzeja Izglītojošā darba un darba ar apmeklētājiem speciāliste Diāna Pelaka.

Šogad izstādes nosaukums ir "Iemīlies Alūksnē, dabā, cilvēkos"!

"Iemīlēties var visā – ezera plašumā, koku šalkoņā, skaistā ziedā, kaimiņu meitenē, mājas runcī, pilsētas burzmā, vēsturiskā ēkā – it visā, kas ir mums apkārt! Un mūsu mākslinieki, caur saviem mākslas darbiem vēlas parādīt Jums, ko viņi visvairāk mīl savā pilsētā," ralsta Pelaka,

Muzejs aicina visus interesentus un mākslas mīļotājus uz šīs izstādes atklāšanas pasākumu piektdien, 8.jūlijā plkst.16.00. 

 

 

 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)